FC Paleu la primul succes dupa cantonament

1
Posted July 30, 2014 by Lucian Popa in Fotbal
Ciao restaurant - pizzerie

atacÎn cursul după-amiazii de marţi Stadionul “Olimpia” din Salonta a găzdui jocul amical de fotbal dintre formaţia locală CSM Olimpia şi FC Paleu. Ambele echipe vor evolua în sezonul 2014-2015 al Ligii a IV-a Bihor. La finele celor 90 de minute regulamentare FC Paleu a reuşit o victorie fără probleme cu scorul de 3-0 (2-0). Golurile învingătorilor au fost marcat de Balea, Agiurgioaiei şi Creţ. CSM Olimpia Salonta se va baza în sezonul viitor doar pe jucători localnici cel mai multi promivaţi de la echipa de juniori care a cucerit medaliile de bronz în cadrul întreceri naţionale.

După revenirea din cantonamentul din Austria, unde au obţinut o victorie şi o remiză, cei de la Paleu s-au pregătit pe plan local sub atenta supraveghere a lui Zolt Muzsnai şi Alexandru Kiss. Ei au decis ca la primul amical în judeţ să alcătuiască formula de echipă: Toderaş – Jude, Mădălin Popa, Ciuciu, Tegzeş – Balea, Teşedan, Sfîrlea, Bala – Lupaşcu, Agiurgioaiei. În partea a doua echipa a arătat astfel: Goia – Mureşan, Jude, Ciuciu, Floruţ – Balea, Teşedan, Ghilea, Bala – Mangra, Creţ.

Cel mai probabil vineri cei de la Paleu vor disputa un nou joc amical de astă dată cu formaţia Unirea Valea lui Mihai.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

Un comentariu


  1.  

    Se scrie F.C Paleu nu F.C Palea,poate de-aceia ati scris la autorul primului gol Bala si nuBALEA ;am pretenti de la dv.ca proprietar al cotidianului,cand scrieti sa-o faceti corect

Adauga un comentariu


(obligatoriu)