FC Paleu o victorie si un egal in cantonamentul din Austria

0
Posted July 20, 2014 by Lucian Popa in Fotbal

fotoFormaţia de fotbal FC Paleu s-a întors acasă din cantonamentul din Austria de la Mallnitz. Bihorenii favoriţii clari la laurii de campioni în ediţia 2014-2015 a Ligii a IV-a Bihor au disputat două jocuri amicale. Cu o formulă total nouă cu mulţi jucători noi veniţi, cei din Paleu au încercat să omogenizeze o formulă de echipă în care relaţiile de joc să fie cât mai bune. În primul meci de verificare: FC LENDORF-FC PALEU 1-1. Zolt Musznai şi Alexandru Kiss au folosit formaula: :Goia – Jude, Bacter, Ciuciu, Tegzeş, Balea, Teşedan, Sfîrlea, Bala, Agiurguioiei, Mangra. După pauză au mai intrat: Toderaş, Mureşan, Mădălin Popa, Mangra george, George Ghilea, Lupaşcu şi Drăgan.

A urmat un al doilea meci de verificare de astă dată câştigat V.PENK-FC PALEU 1-2. Formula de start a arătat astfel: Toderaş, Mangra, Mădălin Popa, Mureşan, Tegzeş, Balea, Teşedan, Floruţ, Bala, Mangra, Lupaşcu. Au mai jucat: Goia, Jude, Ciuciu, Bacter, Sfîrlea, Agiurgioaiei, Ghilea.

Trebuie precizat faptul că bihorenii au efectuat zilnic câte două şedinţe de pregătire iar pentru ei primele rezultate în amicale nu au contat foarte mult. FC Paleu îşi propune să alcătuiască o echipă competitivă la începutul întrecerii oficiale cu care să se poată lupta de la egal al egal cu orice altă echipă din acest eşalon. Pentru ei urmează o periodă de antrenamente pe plan local îmbinate cu unele jocuri amicale cu adversari din zonă. Startul ediţiei 2014-2015 al Ligii a IV-a Bihor este preconizat să aibă loc pe data de 33 august sau cel mai târziu în data de 30 august.

 


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)