Gheorghe Viorel Nemes: “Continuam in Liga a II-a”

0
Posted July 20, 2014 by Lucian Popa in Fotbal

DSC_5833Instalat la începutul săptămânii, noul preşedinte al clubului FC Bihor, Viorel Nemeş a început deja activitatea de analiză a situaţiei de la club, după cum a promis încă din prima zi în care a fost prezentat.

“Avem o activitate de analiză amănunţită, de la manager până la ultimul om din club. Continuăm în liga a II-a din respect faţă de acest oraş şi tradiţia clubului, dar nici nu putem să ne batem joc de banul public, de aceea încercăm să reevaluăm în aceste zile întreaga activitate de la club, să vedem cum este situaţia şi la Centrul de Copii şi Juniori”, a declarat Viorel Nemeş.

Pe de altă parte, în ultima şedinţă AGA (Adunarea Generală a Asociaţilor) s-a aprobat cantonamentul echipei din pregătirile acestei veri, care cel mai probabil va începe în partea a doua a săptămânii viitoare.

În ceea ce priveşte înscrierea echipei în campionat, cererea de înscriere a fost făcută deja cu data de 17 iulie.

Tot în ultima şedinţă AGA s-a pus în discuţie şi desemnarea unui director sportiv, dar hotărârea luată a tins mai degrabă către o posibilă numire pe acest post, dacă situaţia o va cere pe parcurs.

fcbihor.ro


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)