Halep trebuie sa treaca de Sabine Lisicki pentru a juca in semifinale

0
Posted July 1, 2014 by Lucian Popa in Tenis

simona

Simona Halep s-a distrat în această după-amiază în meciul din optimile de finală de la Wimbledon în faţa Zarinei Diyas, cîştigînd categoric, scor 6-3, 6-0. A devenit astfel a doua jucătoare din România care se califică în această fază a competiţiei în istoria turneului.
A treia jucătoare a lumii nu a avut mult timp de aşteptat pînă să-şi afle adversara din sferturile de finală. Simona Halep trebuia să joace în faţa învingătoarei din partida Sabine Lisicki – Yaroslava Shvedova, iar nemţoaica s-a dovedit mai puternică şi a cîştigat.
Sabine Lisicki, expertă pe iarbă!
Lisicki este în prezent pe locul 19, iar cea mai bună poziţie ocupată a fost 12, în 2012. Jucătoarea germană se simte cel mai bine pe iarbă, iar la Wimbledon a obţinut cele mai bune rezultate din carieră.
Dacă în celelalte turnee de Mare Şlem nu s-a calificat niciodată în sferturi, la Londra a ajuns în 2009 şi în 2012 în sferturi, în 2011 în semifinale, iar anul trecut a pierdut în ultimul act în faţa lui Marion Bartoli!
Halep are 2-1 la meciurile directe!
Simona s-a întîlnit de 3 ori cu Lisicki. În primul meci a pierdut categoric, 1-6, 2-6, dar a cîştigat ultimele două confruntări, de fiecare dată în set decisiv. Ultima oară, cele două s-au întîlnit pe zgură, la Madrid.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)