Judoka romance pe podium

0
Posted July 13, 2014 by Lucian Popa in Sporturi de contact

foto 1

 

Sportivii români au reușit trei clasări pe podium la Cupa Europeană de judo de la Sindelfingen (Germania), o victorie prin Violeta Dumitru (cat. 48 kg) și două locuri trei, Cristina Matei (foto) și Roxana Ioancă (ambele cat. 52 kg).

Violeta Dumitru s-a impus la categoria 48 kg după ce a trecut pe rând de Julia Rotthoff (Germania), în sferturi, Katharina Menz (Germania), în semifinale, și de italianca Angela Giamattei, în finală.

În limitele cat. 52 kg, Roxana Ioancă a pierdut în primul tur la Vera Dworaczyk (Germania), a învins-o în recalificări pe rusoaica Olga Gagarina, iar în meciul pentru bronz a întrecut-o pe poloneza Dorota Smorzewska. Cristina Matei a pierdut la Smorzewska, în turul inaugural, apoi a dispus de olandeza Mandy Tjokroamoto în recalificări și de Dworaczyk în meciul pentru bronz.

Diana Kovacs (48 kg) s-a clasat pe locul 5, ratând treapta a treia a podiumului după ce a pierdut meciul decisiv cu Menz.

Și Eduard Nicolaescu (73 kg) a terminat pe cinci, fiind învins în ultima partidă de germanul Julian Kolein. Alex Ferariu s-a clasat pe locul 7 la cat. 60 kg.

Renata Bucătari (cat. 63 kg) a pierdut în primul tur.

Gheorghe Cristian Bodîrlău (cat. 81 kg) va evolua duminică.

La competiție s-au aliniat 247 de sportivi din 32 de țări, dintre care 163 la masculin și 84 la feminin.

agerpres.ro


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)