Sebi Tudor pe picior de plecare de la CSM Oradea

0
Posted July 17, 2014 by Lucian Popa in Handbal
Ciao restaurant - pizzerie

sebiCSM Oradea a obtinut promovarea in Liga Nationala la finalul sezonului, insa echipa antrenata de Sebi Tudor (foto) nu a gasit sustinerea necesara pentru a evolua in prima liga. Tehnicianul i-a avertizat pe conducatorii echipei ca va pleca anul urmator daca nici atunci nu se vor gasi resurse pentru a putea promova.

“As vrea sa felicit baietii care au facut posibila promovarea. Noi pe finalul campionatului trecut ne-am dat seama ca nu se vrea promovarea in prima liga cu aceasta sectie. CSM Oradea are multe sectii in prima liga si nu pot sustine atatea echipe la nivel inalt.

E pacat ca nu am reusit sa ne insriem in prima liga. Anul trecut am incercat sa inchegam o echipa pentru locurile 1-3. Cu obiectivul de care v-am spus, am avut un buget uneva pe la 300 de mii de euro.

Eu incerc acum sa fac o echipa care sa imi permita promovarea la anul, iar cei de la club mi-au promis ca voi fi ajutat sa promovez daca in iarna vom fi pe unul dintre primele 3 locuri.

Sper ca sectia de handbal sa nu mai fie lasata la o parte. Daca nu vom fi sustinuti voi pleca si eu. Eu am promovat an de an si am refuzat oferte bune pentru a ramane aici”, a spus Sebastian Tudor in emisiunea “Trafic sport”.

foto: Roby Boroş.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)