Sotia lui Schumacher multumeste public apropiatilor

0
Posted July 21, 2014 by Lucian Popa in Altele sporturi

fotoCorinna Schumacher, soția lui Michael Schumacher, a dat prima declarație de presă, la 7 luni de la accidentul nemilos în care a fost implicat celebrul pilot de Formula 1,

Soția lui Michael Schumacher a ținut să le transmită un mesaj fanilor din toată lumea și să le mulțumească acestora pentru sprijinul lor. De asemenea, Corinna a anunțat că este încrezatoare în șansele de revenire ale soțului ei.

“Acesta este un mesaj pentru toți cei care au urmărit cu pasiune sportul lui Michael, împreună cu el, în toți acești ani, și care l-au susținut timp de 7 luni, departe de pistă. Marele Premiu al Germaniei este ocazia perfectă să vă  mulțumesc din inimă pentru toate încurajările și energia pozitivă pe care continuați să i le trimițeti lui Michael. Trebuie să vă spun că mesajele voastre de simpatie ne-au bulversat cu adevărat.

E bine să știm că am trecut împreună printr-o perioadă foarte grea. Vine o fază care va cere probabil mult timp. Suntem încrezători că timpul, ca în toți acești ani in F1, va fi aliatul lui Michael în această luptă”, a scris Corinna Schumacher.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)