Turneul national la ora startului. Lipsesc premiile in bani

0
Posted July 8, 2014 by Lucian Popa in Volei
Ciao restaurant - pizzerie

foto

Ediţia a XVIII-a a Turneului Naţional e beach-volley se apropie cu paşi repezi de start. Chiar dacă an de an organizatorii au făcut eforturi uriaşe pentru a continua tradiţia, în acest an 2014 se pare că va lipsi ceea ce este cel mai important şi anume premiile. Startul turneului va avea loc în data de 16 iulie pentru ca ssemifinalele şi finalele să fie programate în data de 20 iulie.
Adam Şinca şi Radu Negruţ organizatorii principali ai turneului au fost protagoniştii principali ai conferinţei de presă săptămânale organizate la sediul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Bihor. Tricourile de joc sunt pregătite, logistica a pregătită, tribunele au fost vopsite iar nisipul este încins pentru ediţia de majorat a turneului. Lipsesc doar premiile în bani ceea ce face ca probabil numărul sportivilor care se vor înscrie în concurs atât la feminin cât şi la masculin să fie mai redus. Dar încă sunt speranţe, cei drept foarte mici ca organizatorii să rezolve şi problema premiilor. “În condiţiile în care nu vorm avea bani nici măcar pentru baremurile de arbitraj în jur de 4 500 ron, atunci vom implementa pentru prima dată o taxă de participare. Din acea taxă vom plăti cheltuielile iar premiile vor fi diplome, cupe, obiecte promoţionale şi premii în produse de la sponsori” declara Adam Şinca.
Primăria Municipiului Oradea şi Consiliul Judetean Bihor au fost cei care an de an s-au implicat financiar la buna desfăşurare a competiţiei atât la fete cât şi la băieţi. Primăria Oradea şi-a îndeplinit obligaţiunile dar Consiliul Judetean Bihor încă nu a luat o decizie definitivă, o dată cu problemele mult mai importante la FC Bihor ar putea să treacă în plan secund turneul naţional.
“Este un altim apel către toţi cei care pot să ni se alăture în tentativa de a organiza un turneu cu adevărat reuşit. Sper ca nivelul competiţiei să fie unul bun pentru a continua tradiţia la noi în Oradea” spunea Radu Negruţ.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)