Baremurile de arbitraj achitate inainte. La fel ca si la …

0
Posted August 24, 2014 by Lucian Popa in Fotbal
Ciao restaurant - pizzerie

metaloglobus[1]Liga a treia se pregateste de strat, debutul fiind programat la finalul lunii august. Marius Burca, membru in CEx al FRF si presedinte al echipei Metaloglobus, a anuntat ca s-a stabilit ca debutul sa fie cu 5 serii, in loc de sase, cate au fost pana in sezonul precedent. O alta schimbare importanta este legata de baremurile de arbitraj, care de acum vor trebui achitate inaintea partidei, pentru nu a se mai ajunge in situatii cum a fost cea a Sportului Studentesc, care nu si-a platit baremurile mai bine de jumatate de sezon.

 

“S-a considerat necesar sa mergem pe criteriul sportiv”

 

“In momentul in care ne-am strans la Mogosoaia am cazut de acord sa mergem pe 6 serii la liga a treia. A fost vorba sa incepem cu sase serii a 16 echipe. In momentul in care s-a terminat perioada de inscriere am constatat ca nu sunt destule echipe. Asadar avem solutia sa facem 5 serii sau patru serii. Marea majoritate a propus sa avem 5 serii a 14 echipe. S-a mers pe varianta de 5 serii si am micsorat distantele. S-ar fi putut ajunge si la liga a doua la doua serii de 14, dar nu am ajuns la acest numar de echipe.

Am luat in calcul ca echipele care au potenta financiara si doresc sa urce de la liga a treia la a doua. S-a considerat sa mergem pe criteriul sportiv. Ca sa evitam discutiile, anul acesta nu s-a facut rabat”, a spus Burca.

 

“Baremul trbuie sa fie achitat numerar la observator, inainte de joc, daca nu este achitat, nu se joaca!”

 

“In ziua de 13, cand a avut loc Comitetul Executiv, doua echipe au trimis hartii ca se retrag. Am tinut cont de situatia financiara. Inainte se platea baremul prin OP si se plateau taxe la stat. A venit propunerea ca baremul sa se achite inainte de joc la observator. Astfel se face o economie de 6-700 de lei. Din cate stiu, UTA a avut restante si nu se regaseste nicaieri, a fost exclusa. De anul acesta nu este in ROAF, dar este cerut ca daca nu este achitat baremul, arbitrul sa nu dea drumul la joc. In momentul in care nu ai achitat nu esti programat.”, a precizat acesta in emisiunea “Fotbal la matineu”, realizata de Horatiu Sima.

 

“Nu am semnale prea bune pentru ca etapa sa se joace sambata”

 

Marius Burca a mai precizat ca si ziua meciurilor s-a schimbat, daca pana acum se juca vinerea, meciurile din acest sezon vor avea loc sambata, lasand posibilitatea celor care doresc sa joace totusi si vinerea.“Eu nu am semnale prea bune pentru ca etapa sa se joace sambata. Dar se poate juca si vinerea. Meciurile vor fi programate sambata, dar cine vrea sa joace vinerea va face o adresa si va juca vinerea“, a adaugat Burca.Presedintele divizionarei a treia, Metaloglobus, a vorbit si despre echipa sa, sustinuta 100% din bani privati.“Eu invit pe oricine poate sa ajunga langa Cora Pantelimon sa vada pe Metaloglobus. Este un club privat sustinut de un om inimos, care tine un club de dragul fotbalului. Nu stiu forta financiara a dansului”.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)