FC Bihor cu prima sansa la Sanmartin

0
Posted August 25, 2014 by Lucian Popa in Fotbal

DSC_3271Formația de fotbal FC Bihor va debuta, marți, 26 august, în sezonul oficial 2014-2015. Echipa roş-albastră va disputa de la ora 17.30, la Sânmartin, la Baza Luceafărul, jocul cu formația locală CSC Sânmartin. Meciul va conta pentru turul IV al Cupei României.

„Mergem cu gândul să ne calificăm mai departe. Trebuie să ne respectăm blazonul. Suntem echipa fanion a județului și trebuie să arătăm asta și în teren. Jucăm în Liga a II-a și trebuie să dovedim superioritatea eșalonului, cu toate că vom întâlni un adversar dificil, pe care îl felicităm pentru parcursul de până acum din cupă. Avem tot respectul față de adversar și știm că vor fi și ambiții locale, dar noi trebuie să trecem cu bine peste acest joc și să ne calificăm mai departe. Suprafața pe care vom juca este foarte bună, astfel că dorim să oferim un spectacol fotbalistic atractiv, într-un joc care va opune două echipe din același județ, dar pe care noi trebuie să-l câștigăm”, a declarat antrenorul echipei FC Bihor, Alexandru Pelici.

Tehnicianul formației orădene se confruntă cu o singură problemă de efectiv înaintea acestui joc, fundașul central Florin Lazăr fiind suspendat.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)