Ioan Timofte vorbeste despre fotbalul din Liga a II-a din Lisabona

0
Posted August 17, 2014 by Lucian Popa in Fotbal

Ion-TimofteACS Poli a suferit prima infrangere cu din seria amicalelor, 0-1 pe “Dan Paltinisanu”, in compania echipe Mama Mia Becicherecu Mic. Cu toate astea, Ioan Timofte spune ca este multumit de echipa pe care o are Dan Alexa si nu concepe ca aceasta sa nu revina pe prima scena fotbalistica.
“Am urmarit de departe, sunt acum la Lisabona, alcatuirea seriilor din divizia B, iar noi ne-am propus sa revenim pe prima scena a fotbalului.Suntem multumiti de ce avem acum, 6 jucatori pana acum , printre care si niste jucatori straini. Sper ca acestia sa demonstreze ca au fost niste achizitii bune.Este normal sa fim principalii favoriti, slariile sunt la zi, exista stabilitate, avem prijinul autoritatilor, iar Timisoara este un oras cu traditie in fotbalul romanesc. Din ce am observat, Valcea este una dintre contracandidate …
Cu toate astea, nu ne asteptam la intoarcerea in masa a publicului, dar noi ne vom face treaba si sper ca prin rezultate sa reusim asta. Este un an de tranzitie si trebuie sa facem aceste sacrificii pentru a avea un fotbal competitiv.“, a declarat Ioan Timofte, managerul sportiv al echipei ACS Poli Timisoara, in emisiunea “Fotbal la matineu”.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)