Ionel Bungau: “Din data de 15 septembrie, Crisul va trece la Primaria Oradea”

0
Posted August 19, 2014 by Lucian Popa in Altele sporturi

001La obişnuita conferinţă de presă a celor de la CS Crişul Oradea, Ionel Bungău (foto alb, alături de Cosmin Goina) director a făcut unele precizări cu privire la viitorul clubului. astfel la cererea lui Carmen Tocală secretar de stat în cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului, trei cluburi din România vor trece sub auspiciul primăriilor reşedintelor de judeţ. Printre cele trei se află şi CS Crişul Oradea care din data de 15 septembrie va trece la Primăria Oradea sau mai bine spus în cadrul CSM Oradea. Dar atenţie, timp de trei luni şi jumătate finantarea va veni tot de la MTS!!!

“Este un proiect pilot pe care doreşte Ministerul să-l implementeze la nivel naţional. Eu spun că vom trece cu toate secţiile dar vor rămâne doar exclusiv cele care vor face performanţă. N vor mai exista secţii cu doi antrenor şi cu doi sau trei sportivi. Eu am un plan dar trebuie să-l dicut cu cei din conducerea CSM-ului, în speţă cu Florin Birta, diorector. Se va face curăţenie atât la Crişul cât şi la CSM Oradea. Este important să avem finantare la secţiile care au corespondent la seniori cum ar fi polo, judo sau atletism. Banii vor fi puţini aşa că vom face ca sportul să continue doar acolo unde vor exista rezultate. Dar trebuie spus că la ora actuală la CS Crişul Oradea în afară de polo, nici o altă secţie nu şi-a îndeplinit obiectivul scris de antrenorii lor la începutul anului. Acum să vedem care vor mai rămâne” declara Ionel Bungău.

În concluzie atât timp cât Crişul va exista va exista secţiile de juniori dar dacă se poate să apară varianta desfinţării clubului Crişul atunci mai multi juniori vor rămâne fara club şi situaţia se va complica mult mai mult decât se poate gândi cineva la ora asta.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)