Joi de la ora 18,00 Super Cupa judetului Bihor pe Municipal!!!

0
Posted August 19, 2014 by Lucian Popa in Fotbal

fotoPrimul meci oficial al sezonului 2014-2015 în cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Bihor va avea loc joi 21 august de la ora 18,00. Pe Stadionul Municipal “Iuliu Bodola” din Oradea se vor întâlni echipele FC Hidişelul de Sus şi CSC Sânmartin, în cadrul Super Cupei. CSC Sânmartin a terminat campionatul pe prima poziţie şi a promovat în Liga a III-a în urma barajului, în timp ce FC Hidişel a terminat intrecerea judeţeană pe poziţia secundă. Va fi un duel interesant între două echipe rivale care au ambiţii mari şi în acest sezon care însă trebuie demonstrate pe teren.

Cei din Hidişel cu o garnitură în mare parte schimbată faţă de sezonul precedent vor aborda meciul doar cu gândul la victorie ceea ce le-ar îmbogăţi vitrina cu trofee. De partea cealaltă adversarul se află angrenat şi în Cupa României şi trebuie să-şi dozeze bine efortul pentru că îi aşteaptă un sezon de toamnă destul de solicitant.

Aşa cum se organizează în fiecare an cele mai importante partide din cadrul AJF Bihor au loc pe Stadionul Municipal unde intrarea va fi liberă. Nu de multe ori numărul spectatorilor este mult mai mare la un astfel de meci decât la un joc oficial al celor de la FC Bihor în condiţiile în care ambiţiile locale sunt mult mai atractive. Este posibil să existe şi prelungiri în caz de egalitate, dar cu siguranţă că va fi un mci cu goluri în ambele porţi.

 

 


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)