Oradencele invinse in primul meci

0
Posted August 5, 2014 by Lucian Popa in Baschet

EchipaReprezentanta României în concursul masculin de baschet din cadrul Jocurilor Universitare Europene de la Rotterdam, echipa Universității din Pitești, s-a calificat în sferturile de finală după ce a învins în ultimul său meci din grupă formația Univ. Germane de Sport din Koln cu scorul de 92-86.
În sferturi, Universitatea din Pitești va înfrunta echipa Universității din Nis (Serbia).

În turneul feminin de baschet, Universitatea din Oradea (foto) a fost învinsă de Universitatea Stradins din Riga (Letonia), cu 90-57 și va juca pentru locurile 9-12 cu Universitatea din Belgrad, Universitatea Corvinus din Budapesta și Institutul Politehnic din Porto.

La fotbal, echipa Universității tehnice ”Gheorghe Asachi” din Iași a dispus cu 2-1 de Universitatea Lituaniană de Științe Educaționale, însă a pierdut primul meci pentru locurile 7-12, cu 3-4, în fața formației Universității din Cipru, următorul joc fiind contra Universității Anadolu (Turcia).

La badminton, Universitatea Politehnică Timișoara a cedat cu 0-3 în faza a doua a grupelor în fața Universității de Stat Nijni Novgorod (Rusia), învingând apoi Universitatea Minho (Portugalia) cu 3-1.

Jocurile Universitare Europene se află la a doua ediție, care reunește în perioada 24 iulie — 8 august, la Rotterdam, peste 2.900 de sportivi din 35 de țări, care se întrec la 10 sporturi: badminton, baschet, fotbal, futsal, handbal, canotaj, rugby, tenis de masă, tenis de câmp și volei.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)