Sambata 30 august incep Campionatele Mondiale in Spania

0
Posted August 29, 2014 by Lucian Popa in Baschet
Ciao restaurant - pizzerie

wcbaschetIn perioada 30 august-14 septembrie se vor desfasura in Spania Campionatele Mondiale de baschet masculin, cu participarea celor mai bune 24 de echipe din intreaga lume.

Vor fi patru grupe de cate sase formatii, in tot atatea orase, la care se vor mai adauga doua, in faza urmatoare, la Madrid si Barcelona. Cea mai echilibrata este, cu siguranta, grupa A, de la Granada, in care se vor infrunta Serbia, Franta, Spania, Brazilia, Egipt, Iran. Celelalte au, la prima vedere, doua favorite certe: B. Argentina, Grecia, Croatia, Philipine, Puerto Rico, Senegal (la Sevilla), C. USA, Turcia, Finlanda, Ucraina, Noua Zeelanda, Republica Dominicana (la Bilbao) si D. Australia, Lituania, Slovenia, Mexic, Coreea de Sud, Angola (la Gran Canaria).

Arena care poate gazdui cei mai multi spectatori, 16.200, se afla in Bilbao, urmata de Barcelona, 15.700 si Madrid, 13.700, unde vor avea loc fazele finale. Din fiecare grupa se califica ocupantele primelor patru locuri. Meciurile inaugurale sunt programate sambata, de la ora Romaniei 14,30, in grupele B-Argentina-Philipine, C-Ucraina-Republica Dominicana si D-Coreea de Sud-Angola. Urmeaza, de la 17,30, partida Serbia-Egipt, in grupa A. Un important numar de jocuri vor fi transmise direct sau inregistrat de Digi Sport. Un prim duel interesant va fi Serbia-Franta, duminica, de la ora 16,30, iar de la 22,30, SUA-Turcia.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)