Alex Pelici: “Am inceput cu stangul acest campionat”

0
Posted September 6, 2014 by Lucian Popa in Fotbal
Ciao restaurant - pizzerie

pelici„Din păcate nu am început așa cum ne-am dorit. Am început cu stângul acest campionat. Ne-am propus cu totul altceva în desfășurarea jocului, dar din păcate am primit acel gol repede, din faza noastră de atac. Am avut noi mingea, am pierdut și a urmat un contraatac tăios a lor. Știam că e o echipă foarte bună, pe faza de atac, în momentul în care recuperează și pe spații mari. A doua repriză am jucat așa cum le convenea lor, adică am fost obligați să ieșim peste adversar și să lăsăm spații mari în spatele nostru, de care au profitat aproape la fiecare a lor de contraatac în momentul în care n-am reușit să stopăm. Prima recuperare s-a transformat în gol. Cred că a mai fost o singură acțiune pe care a scos-o Fildan, când a respins în lateral, în rest, toate care le-au avut, le-au înscris, spre deosebire de ceea ce au avut în etapa trecută la jocul cu Metalul, când au avut situații monumentale pe care le-au ratat. Probabil există o lege a compensației, din păcate s-a întâmplat de data aceasta să suferim noi”, a declarat, după partidă, Alexandru Pelici, antrenorul gazdelor, care a recunoscut că jucătorii săi „au ratat și ocazii monumentale”.
„Suntem extraordinar de fericiți că am câștigat cele trei puncte puse în joc. Știam că ne așteaptă un joc greu, pentru că era primul al orădenilor, însă la fel de bine știam că putem să câștigăm, pentru că eu de mai multe ori am spus că avem o echipă bună, care o să vedeți, se va bate la primele locuri ale clasamentului. După înfrângerea de sâmbăta trecută de acasă, nemeritată, cu Reșița, am pregătit extraordinar de bine acest joc și spre bucuria noastră iată că am putut câștiga. Felicit și echipa gazdă pentru că a fost fair-play în multe momente ale jocului și le doresc baftă multă”, a declarat, la rândul său, antrenorul echipei din Câmpina, Florin Stăncioiu.
În etapa viitoare, FC Bihor va evolua sâmbătă, 13 septembrie, la Pâncota, cu echipa locală, Șoimii, care în runda a II-a a pierdut cu 0-2 la Reșița. Până atunci însă orădenii vor disputa marți, de la ora 16.30, în deplasare cu Arieșul Turda, jocul din turul V al Cupei României.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)