Ambele combatante tintesc prima victorie

0
Posted September 18, 2014 by Lucian Popa in Fotbal

fotosFC Bihor va disputa sâmbătă 20 septembrie următorul joc din campionat. În cadrul etapei a IV-a a Seriei a II-a a Ligii a II-a, fotbaliștii orădeni vor primi, la Stadionul „Iuliu Bodola”, cu începere de la ora 11, replica formației CS Mioveni. Gazdele au avut o săptămână zbuciumată în care Alexandru Pelici antrenorul localnicilor a fost contactat de cei de la Oţelul Galaţi pentru un posibil angajament. Timişoreanul nu a refuzat dar s-a interesat de situaţia jucătorilor de la Galaţi şi în cele din urmă se pare că va rămâne în continuare la Oradea. Asta în condiţiile în care mai are contract un an de zile cu gruparea locală. De partea cealaltă ospeţii au venit încă de joi la Oradea, vineri 19 septembrie au efectuat un antrenament la Paleu pentru ca sâmbătă să joace în tentativa de a cuceri toate cele trei puncte. Claudiu Niculescu a fost o perioadă de şase luni antrenor şi la Oradea dar calitatea lui nu a fost cea dorită de fosta conducere a clubului cele două părţi despărţindu-se rapid.

„Va fi un meci foarte greu. Și noi, și adversarii noștri avem nevoie de puncte, așa că meciul va fi foarte disputat. Sper să-l câștigăm și să urcăm în clasament, să avem o perioadă mai liniștită, pentru că, știm, campionatul este lung și putem să recuperăm dar am avea mare nevoie de victorie acum pentru a fi mai liniștiți. Cu siguranță și adversarii noștri își doresc același lucru, nici eu nu au nicio victorie deocamdată. Ei vin după trei meciuri, noi după două, însă sperăm să câștigăm acest joc”, a declarat antrenorul formației FC Bihor, Alexandru Pelici.

Pentru acest joc, tehnicianul echipei orădene nu va putea conta pe serviciile jucătorului Nichita, care este accidentat.

În clasament, după primele trei etape, FC Bihor ocupă locul X, cu un punct, iar CS Mioveni, poziția a VIII-a, cu 2 puncte.

În etapa precedentă, ambele echipe au remizat, FC Bihor cu scorul de 1-1 în deplasare, la Pâncota, cu Șoimii, iar CS Mioveni, cu 0-0, acasă, în compania celor de Metalul Reșița.

De precizat totuși că ambele echipe, atât FC Bihor cât și CS Mioveni, sunt calificate în faza șaisprezecimilor de finală din Cupa României.

foto: Roland Csikos


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)