Aur pentru judoka Monica Ungureanu în GP-ul de la Zagreb

0
Posted September 14, 2014 by Lucian Popa in Sporturi de contact

IMG_8891Monica Ungureanu (foto) a câştigat medalia de aur în Grand Prix-ul de judo de la Zagreb. În finala categoriei 48 kg ea a trecut cu emoţii de Julia Figueroa din Spania.

Ungureanu a punctat cu waza-ari un atac plus alte două proiectări de yuko dar a făcut şi greşeli de prize care i-au adus 3 avertizări iar la a patra ar fi fost descalificată. Monica Ungureanu a ştiut să continue tactic meciul şi astfel să obţină cea mai bună performanţă din carieră care o va propulsa între primele 20 de la această categorie.

IMG_9572La 57 kg. România a obţinut medalia de bronz prin Loredana Ohâi. Campioană europeană la sub 23 ani, Ohâi a trecut în meciul pentru locul 3 de Vlora Bedeti din Slovenia, medaliată cu bronz anul trecut la mondialele de la Rio, la doar un avertisment diferenţă. După această performanţă Ohâi va intra şi ea între primele 15 de la această categorie. Medalia de aur a fost câştigată de franţuzoaica Laetitia Blot care a învins-o în finală pe Hedvig Karakas din Ungaria.

Azi intră în concurs alţi 4 judoka români: Renata Bucătari la 63 kg. Eduard Nicolaescu la 73 kg. iar Cristian Bodîrlău şi Vlad Vişan la 81 kg.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)