Catalin Barzaghideanu: “Bugetul se ridica la peste 2 milioane de euro”

0
Posted September 7, 2014 by Lucian Popa in Handbal
Ciao restaurant - pizzerie

Stiinta-Bacau-HCM-Constanta-6[1]SC Bacau a inceput noul sezon al ligii secunde, dar situatia de la echipa este in continuare dificila. Jucatorii mai au in continuare de luat cateva salarii restante si mai multe prime de joc. Situatia clubului moldovean este dificila si din cauza situatiei in care se afla conducatorii echipei, aflati in arest la domiciliu, dupa cum a precizat corespondentul Sport Total FM, Catalin Barzaghideanu.
“Nimeni nu se inghesuie sa preia functia de presedinte la Bacau”
“Echipa si-a gasit un nou sponsor. Suma pe care a virat-o a fost undeva la 25 de mii de euro. Dar in continuare situatia e delicata la club, jucatorii mai de primit salarii restante, vreo 10 prime de joc. Romeo Stavarache, Liviu Goian si inca un om de afaceri sunt in arest la domiciliu. Ei nu isi pot exercita in acest moment functia. Echipa nu are un presedinte care sa conduca. Clubul este condus de Liviu Goian, care este in arest la domiciliu. Persoanele care au fost contactate pentru a-i prelua functia, au refuzat”, a spus acesta in emisiunea “Fotbal la matineu”.
Presedintele sectiei de handbal este cercetat penal in libertate deoarece face parte din grupul Stavarache- Goian
Barzaghideanu mai scos in lumina si un fapt extrem de interesant. Echipa de handbal masculin are un buget ce ar face invidios si o echipa de fotbal din Liga 1.“Clubul de handbal masculin a primi 58 de miliarde, cred ca echipa are un buget de peste doua milioane de euro. Si presedintele sectiei de handbal este in aceeasi situatie ca cei de la fotbal si este cercetat in stare de libertate“, a conchis Catalin Barzaghideanu.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)