Crosul “Alearga pentru inima ta” a ajuns la editia a III-a

0
Posted September 22, 2014 by Lucian Popa in Atletism

001Duminică 28 septebrie începând cu ora 10,00 va avea loc în Parcul IC Brătianu din Oradea o nouă ediţie a crosului “Aleargă pentru inima ta”. Întrecerea este organizată de Societatea Română de Cardiologie în colaborare cu Lions şi Rotary, având ca parteneri CS Crişul Oradea şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bihor.

La fel ca şi la ediţiile precedente vor fi patru categorii de competitori şi anume clasele I-IV-a, clasele V-VIII, clasele IX-XII, sportivi consideraţi veterani peste 35 de ani atât la băieţi cât şi la fete. Cu alte cuvinte vor fi opt starturi patru la băieţi şi patru la fete. Crosul este deschis tuturor şi anume atât amatorilor cât şi legitimaţilor, cel mai important fără taxă de participare, înscrierile urmând a se face la faţa locului. Vor fi acordate fiecărui participant un tricou precum diplome, cupe şi premii în obiecte celor care vor urca pe podium. Sunt aşteptaţi un număr cât mai mare de alergători pentru a putea să participe în cadrul unei întreceri locale cu multe personalităţi la start.

Într-o altă ordine de idei, echipa de baschet feminin juniori Under 13 a C.S. Crisul Oradea a obtinut prima victorie în cadrul Campionatului Naţional Grupa A în faţa celor de la  LPS Satu Mare cu scorul de 40-20 (23-9). Meciul a inceput cu un minut de reculegere pentru memoria jucatoarei decedata LUISA SILAGHI…
Formatia satmareana având-o pe banca tehnică pe antrenoarea Adrianei Pricop a dominat startul partidei dar oradencele pregatite de antrenoarea Ioana Croitoru a reuşit să se mobilizeze şi să câştige în final meritat. Echipa C.S. Crisul Oradea susţinută exclusiv de părinţi are ca obiectiv principal anul acesta o medalie în cadrul acestei competiţii.

 


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)