CSM Oradea pierde la golaveraj Memorialul “Nicolae Rujinschi”

0
Posted September 21, 2014 by Lucian Popa in Polo

035CSM Oradea a pierdut prima ediţie a memorialului “Nicolae Rujinschi” la polo pe apă masculin datorită unei înfrângeri care a fost conturată în ultimul sfert. Gruparea bihoreană a organizat un turneu extrem de puternic în Bazinul Olimpic “Ioan Alexandrescu2 din Oradea în perioada 19-21 septembrie. La start s-au aliniat echipele Steaua Roşie Belgrad, OSC Budapesta, Szolnok SC şi CSM Oradea. În prima zi a turneului, echipa bihoreană a reuşit să se impună cu scorul de 12-7 (4-3, 2-1, 3-1, 3-2), în faţa celor de la Steaua Roşie Belgrad.

Pentru campioana României au înscris Negrean — 4 goluri, Avramovic — 2, Popoviciu — 2 goluri, Dunca, R. Szabo, Cupic, Freundlich — câte un gol fiecare.

CSM Oradea a învins pe OSC Budapesta cu scorul de 11-8 (2-2, 5-2, 2-2, 1-2), sâmbătă, în ziua a doua a turneului. Golurile campioanei României au fost înscrise de Avramovic — 3, Kadar — 3, Negrean — 2, Dunca — 1, Popoviciu — 1, Cupic — 1. Pentru a putea câştiga turneul orădenii aveau nevoie trei variante, o victorie, un meci egal şi o înfrângere la mai puţin de rei goluri în ultimul meci. Din păcate pentru ei CSM Oradea a cedat în final 8-13 (3-3, 2-3, 2-3, 1-4) în faţa celor de la Szolnok. A fost un meci în care elevii lui Dorin Costraş au resimţit oboseala turneului pe final când în ultimul sfert au cedat definitiv iniţiativa.

În cele din urmă într-un clasament final, pe prima poziţie s-a clasat Szolnok, urmaţi de cei de la OSC Budapesta, CSM Oradea şi Steaua Roşie Belgrad.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)