Doua televiziuni interesate de meciurile din Liga a II-a

0
Posted September 16, 2014 by Lucian Popa in Fotbal
Ciao restaurant - pizzerie

auras-brasoveanu-1[1]Telenovela vanzarii drepturilor de televizare a meciurilor din Liga 2 se apropie cu pasi mici, dar fermi, spre sfarsit. Presedintele Ligii a doua Profesioniste de Fotbal, Auras Brasoveanu (foto), a anuntat ca se va cunoaste exact daca forul pe care il conduce va putea organiza licitatia. Altfel, doua televiziuni sunt deja in discutii cu LPF2 pentru preluarea drepturilor TV.

“Pana vineri vom sti cu cine mergem la drum’

“Cu televizarile sunt doua societati de profil mai mult decat interesate. Am facut adresa catre Consiliul Concurentei pentru a sti cum stam din punct de vedere de legislativ vizavi de cedarea acestor drepturi. Suntem obligati sa facem licitatie, avem dreptul sa intreprindem acest demers, plecand de la faptul ca Federatia a anuntat, fiind organizatoare, ca este cea care trebuie sa vanda drepturile TV. Numai ca, in urma cu 3 ani, Federatia a cedat drepturile TV exclusiv fiecarui club in parte, iar cluburile le-au cedat Ligii prin asociere. Sunt doua societati de televizune interesate. In cursul acestei saptamani vom avea o intalnire cu reprezentantii celei mai interesate dintre cele doua societati. Ne apropiem de ultima treime a cursei si speram ca lucrurile sa fie rezolvate asa cum isi doresc atat cluburile, cat si spectatorii.A existat si o a treia, dar s-a retras. Televizunea Romana a spus ca este interesata, dar nu are banii necesari. Suntem obligati sa facem licitatie”.

“La acest moment sunt echipe care au demersurile facute, dar nu vor da curs semnarii unor contracte individuale atat timp cat nu se incheie discutia globala. In situatie in care acest lucru nu se va contura, atunci.Banii se vor imparti in mod egal, iar data la care o voi anunta daca e alba sau e neagra va fi 19 septembrie, deci vineri. Ne intarzie acest raspuns pe care il asteptam de la Consiliul Concurentei”, a declarat Auras Brasoveanu in exclusivitate pentru Sport Total FM, in emisiunea “Trafic Sport”, realizata de Horatiu Sima.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)