Judoka romani pe tatami la Zagreb

0
Posted September 12, 2014 by Lucian Popa in Sporturi de contact

loreÎncepând de vineri, Digi Sport transmite Grand Prix-ul de judo de la Zagreb, primul de după Campionatul Mondial de la Chelyabinsk.

11 judoka din România vor intra pe tatami în cele 3 zile de concurs ale turneului dotat cu premii în valoare totală de 100.000 de dolari.

Vineri, fetele sunt primele care vor intra în luptă. La categoria 48 kg. Monica Ungureanu o va întâlni în primul meci pe Nathalia Brigida din Brazilia, iar Violeta Dumitru va încerca să treacă de Sara Matjevic din Croația.

La 52 kg. Roxana Ioancă luptă cu finlandeza Tea Laakkonen, Cristina Matei o întâlnește pe Petra Nareks din Slovenia, în timp ce Loredana Ohâi (foto) are un prim tur liber la 57 kg.

Sâmbătă, alți patru români vor lupta pentru medalii. Renata Bucătari o întâlnește în primul meci pe algerianca Imene Agouar la categoria 63 kg., în timp ce la 73 kg. Eduard Nicolaescu luptă cu Javier Ramirez din Spania, iar Vlad Vișan cu Tomislav Marijanovic din Croația. La 81 kg. Cristian Bodîrlău va trebui să treacă de letonul Konstantins Ovchinnikovs.

Duminică este rândul băieților de la +100 kg. să intre pe saltea. Vlăduț Simionescu împotriva bosniacului Drazen Subotic, iar Daniel Natea va lupta cu germanul Pierre Borkowski.

La Grand Prix-ul din capitala Croației participă 331 judoka din 46 de țări.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)