Levente Antik castiga in fata lui Ionica Kalman in finala finalelor

0
Posted September 18, 2014 by Lucian Popa in Tenis

turneu tenisJudecători, jurişti, avocaţi, notari, grefieri, executori judecătoreşti, şi-au dat întâlnire, pe trei baze sportive din Oradea, pentru a disputa meciurile ediţiei 2014 din, deja tradiţionalul, Trofeul Justiţiei. 12 “furioşi” au renunţat pentru câteva zile la robe şi au îmbrăcat echipamentul de tenis pentru a stabili şi în acest an pe “cel mai bun tenismen dintre justiţiari” dar şi pe “cel mai bun justiţiar dintre tenismeni”.
Pentru ca fiecare participant să joace un număr cît mai mare de meciuri s-a jucat pe pe nivele valorice dar şi în sistem turneu. Iată şi componenţa acestora:
Nivelul II: Szanto Zsolt, Mihai Văsuţ, Mircea Tiba, Florin Olteanu;
Nivelul I: Irinel Dumitru, Horia Ţiril, Vlad Munteanu, Dorin Popovici, Stelian Criste, Şerban Cighir, Ionică Calman, Antik Levente.
Meciuri disputate, presărate cu dialoguri spumoase în pauzele dintre ghemuri, a fost trăsătura de bază a competiţiei. N-au lipsit, ca la orice competiţie, de la amatori la ATP, unele mingi controversate, dar toate aceste mici divergenţe s-au rezolvat pe cale amiabilă, spiritul de fair-play find la el acasă.
În semifinale Antik Levente a dispus de Dorin Popovici cu scorul de 6-3, 6-2, iar Ionică Calman l-a învins pe Vlad Munteanu cu 7-6 (9), 6-4. Marea dorinţă a lui Ionică Kalman de a-l “detrona” pe Antik Levente (foto) nu s-a îndeplinit, doar în primul set al finalei pşstrându-se echilibrul, judecătorul impunându-se în faţa juristului cu scorul de 7-5, 6-0.
Mircea-Teodor Drăgoi


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)