Marcel Puscas: “Piturca este un mare, mare pokerist”

0
Posted September 11, 2014 by Lucian Popa in editorial

marcel-puscas-si-marius-lacatus0001Fostul internațional român, actualmente director tehnic în cadrul Federației Române de Fotbal (foto alături de Marius Lacatus), spune că și Anghel Iordănescu ar putea să-l înlocuiască pe Victor Pițurcă la cârma primei reprezentative.

Fotbalul românesc nu duce lipsă de antrenori de valoare, iar Federația Română de Fotbal are suficiente soluții în cazul în care Victor Pițurcă își va rezilia contractul cu echipa națională. O spune directorul tehnic al FRF, Marcel Pușcaș, care a dat și două nume în acest sens.

”Dacă echipa națională nu se refuză, atunci vino tu, Cosmin Olăroiu, Dan Petrescu! Renunță la două milioane de euro și vino la 300.000 – 400.000 de euro pe an! Viorel Moldovan, de exemplu, ar fi o variantă bună! Și Ioan Andone este o variană. Și Iordănescu poate să fie o soluție bună, de ce nu? E antrenorul român al secolului XX”, a spus Pușcaș la emisiunea Fanatik Show de pe Look TV.

Fără selecționer străin

Acesta a lăsat de înțeles că federația nu ia în calcul numirea unui selecționer străin. ”Sincer, un antrenor străin mi s-ar părea o mare tâmpenie. Noi am avut și încă avem salarii mai mari decât tehnicienii Cehiei, Ungariei sau Poloniei. Iar 400.000 de euro pentru Pițurcă nu e mult, însă lui Moldovan nu i s-ar oferi banii ăștia”, a mai afirmat Marcel Pușcaș, care nu a ezitat să-l ”înțepe” pe selecționer.

”Pe Victor Pițurcă îl cunosc de 35 de ani și nu se dezminte, este un mare, mare pokerist. Întotdeauna a știut să negocieze! Mă amuză situația asta. E normal ca cineva căruia i se oferă condiții de salarizare mai bune să meargă acolo unde există oferta mai bună. El are mare șanse să se califice la al treilea turneu final, dar acum a venit o ofertă mai bună, așa că nu poate fi condamnat dacă vrea să plece, e dreptul lui”, a punctat Pușcaș.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)