“Alearga cu campionii”, cel mai mare concurs de alergare din Bihor

0
Posted October 1, 2014 by Lucian Popa in Atletism

002Nu în fiecare zi un copil care tinde să devină performer şi nu numai are ocazia să alerge oficial la un concurs de cros alături de mari sportivi. Asta pentru că vârta face diferenţa. Sâmbătă 4 octombrie în Parcul IC Brătianu din Oradea acest lucru se poate realiza. Totul cu ocazia celui mai mare concurs atletic judeţean şi anume “Aleargă cu campionii”. Întrecerea este organizată de familia Kadaş alături de Euroregiunea Bihor.

La sediul PSD Bihor, Simona Kadaş (foto) fostă atletă de performanţă alături de Vasile Derşedan preşedinte al Asociaţiei Sportivilor Veterani din Bihor au susţinut o conferinţă de presă. Tema principală a fost ziua de sâmbătă când aproximativ 400 de persoane bărbaţi şi femei vor lua startul la concursul în premieră pentru Bihor aflat la prima ediţie. Inedit este faptul că toţi participanţii vor primii din partea organizatorilor câte un tricou, primii 50 fiind premiaţi cu medalii iar primii trei în clasamentele de vârstă urmând a primi diplome şi cupe. De asemenea se vor acorda o sumedenie de premii speciale dar atractivă va fi şi o tombolă pentru toţi concurenţii în condiţiile în care nu există nicio taxă de participare!!!

Începând cu ora 12,00 vor avea loc înscrierile la faţa locului pentru ca de la ora 13,00 să aibă loc festivitatea de deschidere. De la ora 13,30 se va da un singur start pentru toţi particinaţii. Scopul principal al concursului este promovarea alergării în rândul tinerilor, cu menţiunea că vor lua startul campioni din mai multe dicipline sportive cum ar fi fotbal, baschet, volei sau handbal. Vor fi mai multe categorii de vârstă şi anume clasele I-II, clasele III-IV, clasele V-VIII, clasele IX-XII, oen şi veretani +35 ani. Şi-au anunţat prezenţa alături de sportivi din Oradea şi concurenţi din Beiuş, Ştei, Salonta, Săcuieni, Valea lui Mihai, Tileagd, Bratca sau Şuncuiuş.

Fiind ediţia inaugurală a fost organizată exclusiv de Simona Kadaş, dar dacă întrecerea va avea succes atunci va fi inclusă în calendarul competiţional al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Bihor cu posibilitatea de a fi inclusă şi în calendarul Federaţiei Române de Atletism.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)