Bodea versus Pelici. Antrenorii sub presiune

0
Posted October 14, 2014 by Lucian Popa in Fotbal
Ciao restaurant - pizzerie

poliFC Bihor va disputa următorul joc din campionatul Ligii a II-a miercuri 15 octombrie, la Satu Mare, în compania echipei locale Olimpia.

Meciul, care va conta pentru etapa a VIII-a a Seriei a II-a, va debuta de la ora 15.

Partida va opune două echipe vecine de clasament, situate pe locul X, Olimpia Satu Mare, cu 4 puncte, și pe locul XI, FC Bihor, cu 3 puncte.

„Încercăm să scoatem maxim din fiecare partidă, atât cât putem și cât putem exprima din ceea ce ne dorim să exprimăm la ora jocului. Dacă până acum am jucat cu echipe care se bat la primele locuri și aici mă gândesc la Poli, la Vâlcea, la Mioveni, la Câmpina și Reșița, de această dată începe, dacă se poate spune așa, o serie de jocuri cu echipe aflate în luptă directă din punctul nostru de vedere la zona a doua a clasamentului, cea care ne interesează. Primul joc este cel de la Satu Mare. Din păcate venim cu moralul puțin șifonat după înfrângerea de la Poli. Ne-am pus speranțe mari după jocul cu Reșița, speram la un rezultat mai bun, atât am putut, ne-am temut, nu ne-a ieșit mai nimic din ceea ce ne-am propus și astfel că am pierdut jocul așa cum știe toată lumea. De data aceasta trebuie să ne strângem, să dăm totul pe teren și mai mult decât am făcut până acum și nu doar din gură și la nivel declarativ, ci cei care intrăm în teren și care strigăm și ne gândim la FC Bihor să facem totul ca această echipă să reziste în continuare”, a declarat antrenorul echipei FC Bihor, Alexandru Pelici.

Tehnicianul orădean se confruntă în continuare cu probleme serioase de efectiv, jucătorii Fildan și Străuț fiind suspendați pentru acest joc, iar A. Achim, D. Mihuț, Sălăjan și Bactăr sunt accidentați. Trebuie precizat că ambii antrenori şi anume Cosmin Bodea de la gazde şi Alexandru Pelici se la oaspeţi se află sub presiune ambii obţinând rezultate modeste, mult sub aşteptări. Nici unul dintzre ei nu se gândeşte să-şi de-a demisia, dar poate că după meciul de la Satu Mare oricare dintre ei poate fi demis.

Formația orădeană va face deplasarea la Satu Mare în ziua jocului.

foto:dbart.ro


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)