Invinsi din nou, de asta data la Satu Mare. FC Bihor in continuare fara victorie

2
Posted October 15, 2014 by Lucian Popa in Fotbal
Ciao restaurant - pizzerie

fc bihorÎn cadrul etapei a VII-a a Ligi a II-a, Seria a II-a, FC Bihor a suferit miercuri 15 octombrie o nouă înfrângere, de astă dată la Satu Mare. Bihorenii au cedat în finol cu scorul de 1-2 (0-1) în faţa formaţiei locale Olimpia. A fost un meci în care gazdele au dominat mai mult, conform celor relatate de la faţa locului dar oaspeţii au dat o replică mai bună abia în final. Satu Mare a început mai bine şi a dominat teritorial dar nu au avut luciditate în faţa porţii. În minutul 35 Mureşan a reluat cu capul în urma unei centrări de pe partea stanga reuşind deschiderea scorului (1-0). În partea a doua a partidei, fostul orădean ovidiu Bic a reuşit să majoreze diferenţa. În minutul 65 Ţoca încearcă să salveze o lovitură de colţ, mingea este interceptată de Boştină al cărui şut deviat de Bordea ajunge cu noroc la Bic care înscrie din aproapiere (2-0). După doar zece minute, Lukacs centrează în careu pentru Lupu care venit lansat plasează balonul cu latul în plasa porţii lui Anca Trip (2-1).

Olimpia: Anca-Trip – Burlacu, Mureşan, Heil, Iuhas – Gavrilescu, Bic, Rus (83 Onicas), Micaş – Laso (73 Villard), Boştină (67 Feier). Antrenor: Cosmin Bodea

FC Bihor: Bordea – Pascariu, Letan, Lazăr, Ţoca (66 Lukacs), Lorincz – Haş, Stancu (72 Lupu) – Florin Pop, Cigan, V. Dobrescu (55 Sorian). Antrenori: Alexandru Pelici şi Călin Cheregi.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

  1.  
    lulu

    Cum domnul BLIDARU a format o echipa frumoasa la LUCEAFARUL cum vine AVORTONUL asta de primar si ii forteaza mana sa preia AVORTOANA F. C.BIHOR cu MERCENARII ei cu tot. Sa~i lase D R A C U L U I sa mearga in liga 4 sau a5 unde le este locul. PELICI DUTE D R A C U cu mercenarii tai cu tot.
  2.  

    Ok accept orice comentariu, dar o rugăminte, nu mai injura. Le public dar fără înjurături…merci

Adauga un comentariu


(obligatoriu)