Sase din sase pentru bihoreni in ultimele doua etape

0
Posted October 5, 2014 by Lucian Popa in Fotbal

mingeCS Oșorhei a reușit să obțină şapte puncte în ultimele trei etape. Confirmând forma excelentă din ultima perioadă, sâmbătă echipa antrenată de Rudy Kovacs a legat al doilea succes consecutiv. CS Oşorhei s-a impus în deplasare, la Cugir, în faţa echipei locale Metalurgistul, cu scorul de 3-2 (1-1).
După FC Baia Mare cu care a reuşit o remiză albă şi FC Zalău, pe care a învins-o cu 5-0, CS Oşorhei a întâlnit, acum în deplasare, un nou adversar cu gânduri de promovare, Metalurgistul Cugir. Gazdele au deschis scorul în minutul 36 când Homei a executat o lovitură liberă, mingea a fost centrată în careu, mai mulţi jucători au trecut pe lângă balonul care l-a păcălit pe Hava, mascat şi a poposit în poartă fără să fie atins decât de executantul loviturii (1-0). CS Oşorhei a egalat la prima acţiune ofensivă care a urmat. Turcan a centrat în şase metri iar un fundaş al gazdelor a jucat mingea cu mâna. Magda a transformat impecabil de la punctul cu var (1-1). După pauză tot gazdele au preluat conducerea, în minutul 58, în urma unui penalti inexistent. „După meci, jucătorul gazdelor, care se presupune că ar fi fost faultat în careu, a recunoscut că nu a fost atins la faza respectivă”, a declarat antrenorul celor de la CS Oşorhei, Rudy Kovacs. A transformat Necşulescu (2-1). Cu toate acestea CS Oşorhei a găsit forţa să revină iar în minutul 65 bihorenii au egalat din nou, la capătul unei faze cu rar se mai vede. Trip a driblat trei adversari, a urmat un un-doi cu Andor, pentru ca Trip să paseze cu călcâiul pentru Ember care a lobat mingea peste Lăncrănjan (2-2). Victoria a fost revenit celor de la CS Oşorhei în minutul 85 când un contraatac purtat de Hosu (susţinut de Ember şi Moise), a dus la o pasă decisivă pentru Ember care a şutat de la 14 metri, în colţul lung. „Sunt foarte mulţumit de rezultat, de efortul depus de băieţi şi de inteligenţa arătată în joc. Am câştigat pe merit în faţa unui adversar care, la fel ca precedenţii din ultimele cinci etape, vizează promovarea”, a spus, la final Rudy Kovacs.
Metalurgistul Cugir – CS Oşorhei 2-3
Homei 36, Necşulescu 58p / Magda 39p, Ember 65, 85

CS Oşorhei a evoluat în formula: Hava – Turcan, Lavrincsik, Pop Șerban, Hering – Magda (86 Costea), Ember – Andor (78 Moise), Ban (46 Hosu), Trip – Ov. Popa. Antrenor: Rudy Kovacs.

 


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)