CSM U Oradea in efectiv complet pentru disputa cu Tofas Bursa

0
Posted November 16, 2014 by Lucian Popa in Baschet
Ciao restaurant - pizzerie

csmSâmbătă (15.11), echipa de baschet masculin CSM-U Oradea a efectuat prima ședință de antrenament în efectiv complet de la reunirea. Așadar, la mai bine de trei luni distanță de la reunire (ce a avut loc pe 8 august), roș-albaștrii au efectuat un antrenament la care au participat toți componenții echipei.
Antrenorii Cristian Achim și Milan Mitrovic au avut la dispoziție 13 jucători. Este vorba despre cei șapte baschetbaliști străini, respectiv sportivii autohtoni sănătoși. Din păcate, după meciul cu Avtodor Saratov au fost anumite probleme medicale ce au împiedicat jucători precum Dani Popescu, Adrian Guțoaia sau Mladen Pantic să participe la toate antrenamentele.
În prezent îmbucurător este că echipa are la dispoziție în antrenament toate piesele pe care se poate miza la meciuri. Cu alte cuvinte în acest moment putem să remarcăm prezența fizică a tuturor jucătorilor din echipă. Desigur nivelul de pregătire fizică, respectiv cel al relațiilor de joc pe ambele faze ale jocului este mult sub așteptările staff-ului tehnic. În cele ce urmează se va lucra pentru punerea la punct a tuturor detaliilor în așa fel încât jucătorii să ajungă să se cunoască cât mai bine pe teren. În același timp acest proces trebuie dublat de factorul mental în condițiile în care după o serie negativă din punct de vedere al rezultatelor (cauzată în bună măsură de problemele medicale), nivelul de încredere în cadrul echipei nu este la cel mai bun nivel.
De la antrenament a absentat Bogdan Țibîrnă, jucător operat la ligamentele încrucișate și la meniscul de la genunchi. El a început și în următoarea perioadă mai îndelungată va continua programul de recuperare. Locul său a fost luat însă de Salih Nuhanovic, jucător ajuns la Oradea în urmă cu șase zile și a cărui acte au fost înregistrate la federația de specialitate din România, respectiv la forul continental, lucru ce îi permite să debuteze marți (18.11), în meciul cu Tofas Bursa.

csmoradea.ro

 

Deşi evoluează pe propriul teren, deşi de câteva zile doar sunt în efectiv complet, CSM U Oradea porneşte cu şansa a doua într-un meci decisiv pentr ambele combatante. Cine va pierde nu va avea nici măcat teoretic şanse de calificare în condiţiile în care cu trei înfrângeri nu ai nici o şansă de a te clasa între primele două locuri.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)