FC Bihor in continuare cu probleme extrasportive

0
Posted November 4, 2014 by Lucian Popa in Fotbal
Ciao restaurant - pizzerie

calinFC Bihor Oradea a reusit sa sparga gheata in seria a doua a ligii secunde si a obtinut prima victorie din acest sezon, la debutul pe banca tehnica a lui Calin Cheregi. Acesta se plange insa din cauza situatiei financiare precare a clubului bihorean si spera ca succesul de azi sa deschida un nou drum pentru oradeni.
Partida de la Oradea a fost una in care ambii antrenori au debutat pe banca echipelor lor, Calin Cheregi pe cea a bihorenilo, iar Alin Artimon pe cea a celor de la Caransebes.

“O victorie importanta, atat pentru moral, cat si pentru club. Ne da sperante si speram sa legam si alte victorii. Sunt 3 puncte extrem de importante. Intr-adevar a fost un duel intre doi antrenori noi si Alin Artimon este un tehnician foarte bine pregatit.

In aceste momente nu sunt lucrurile asa bune la noi. Din pacate latura financiara ne ingreuneaza latura sportiva. As vrea sa atrag atentia celor implicati financiar aici ca din acest punct de vedere traim greu. Important este sa evaluam ce avem in momentul de fata. Si azi am avut 3 copii pe banca sa dam sansa ccopiilor, dar pozitia din clasament nu ne lasa sa facem acest lucru.

E important sa stabilim un obiectiv in concordnata cu situatia de aici din punct de vedere financiar. Ieri, spre exemplu, nu stiam daca se va juca meciul de azi, pentru ca nu erau bani de baremuri. Nu sunt bani de chirii, de vitaminizare, sunt lucruri care nu ar trebui sa ma intereseze pe mine”, a spus Calin Cheregi la Sport Total FM.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)