Informatii contradictorii cu privire la viitorul lui Michael Schumacher

0
Posted November 3, 2014 by Lucian Popa in Altele sporturi

sumiLa doar cîteva zile după ce medicul Jean-Francois Payen, cel care se ocupă de recuperarea lui Michael Schumacher, susținea că starea de sănătate a lui fostului pilot de F1 merge într-o direcție bună, jurnaliștii britanici au intrat în posesia unor informații care contrazic spusele doctorului.

”Michael Schumacher își mișcă cu greu ochii și răspunde la întrebări doar prin mișcările capului, acesta neputînd vorbi. Mai mult decît atît, fostul pilot german este înconjurat de aparate care îl ajută să se hrănească și să respire. De asemenea, în fiecare zi, este masat ore în șir pentru stimularea musculaturii”, scriu jurnaliștii britanici.

Pesimismul ziariștilor din Marea Britanie este împărțit și de Gary Hartstein, fost medic al Formulei 1: ”Sincer, mă îndoiesc că Schumacher nu mai este în comă. Iar speranța de viață a unui pacient aflat în această stare și care nu face progrese din punct de vedere neurologic se măsoară în luni sau în cîțiva ani. Din păcate, cred că lumea asistă la îndelungul adio al lui Michael”, a mai declarat Gary Hartstein.

fanatik.ro

 


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)