Lipsiti de sansa in prelungiri

0
Posted November 29, 2014 by Lucian Popa in Fotbal
Ciao restaurant - pizzerie

DSC_8682Având o serie de probleme de efectiv, din cauza accidentărilor și a unei stări gripale care a cuprins în această săptămână echipa, formația orădeană de fotbal FC Bihor a cedat vineri, la Pitești, jocul cu CS Mioveni, din etapa a XV-a a Seriei a II-a din Liga a II-a, cu scorul de 0-1.
Echipa orădeană a avut în față un adversar redutabil, cu pretenții la primele poziții ale clasamentului și care este calificat în sferturile de finală ale Cupei României, din această cauză, de altfel, devansându-și partida cu FC Bihor, programată inițial pentru sâmbătă, pentru că marți va întâlni CFR Cluj în cupă.
Partida de la Pitești nu a fost una spectaculoasă, chiar dimpotrivă, în partea secundă, cel puțin, preț de aproximativ 20 de minute niciuna dintre cele două combatante nu a reușit să-și creeze vreo ocazie periculoasă de poartă.
Golul a fost marcat relativ repede, în minutul 10, după care jocul s-a stins. La faza golului, 10, a fost o lovitură de colț de pe stânga, executată de Galan, iar căpitanul gazdelor, Răuţă a apărut pe linia de şase metri şi a înscris. Apoi, următoarea ocazie mai importantă s-a petrecut în minutul 37, când același Galan, de pe partea dreaptă de această dată, a trimis un balon spre poartă, care a fost deviat în transversală. Ayza a recuperat şi a scos în spate la Răuţă, care, de la 20 de metri, a şutat bine, dar portarul Fildan a reţinut.
După pauză, jocul s-a reluat cu o schimbare la FC Bihor, antrenorii Cheregi și Ciocan lăsându-l pe bancă pe Zanardini și introducându-l în locul său pe Zs. Lukacs. Repriza a doua a avut însă un început modest, timp de 20 de minute neconsemnându-se ocazii importante de poartă. În minutul 70 însă, Mîrzeanu de la gazde a şutat de la 18 metri, din prima, dar a trimis peste poarta lui Fildan. Apoi, în minutul 76, Ct. Stan tot de la gazde a centrat în faţa porţii, dar Ayza nu a ajuns bine la întâlnirea cu balonul.
În minutul 81, antrenorii orădeni au efectuat o modificare în echipă, care a adus un debut la seniorii de la FC Bihor, juniorul Sîrbu, intrând pe teren în locul lui V. Dobrescu. Trei minute mai târziu, Biceanu de la CS Mioveni a expediat un şut de la 20 metri, dar peste poartă.
Ce n-au izbutit în cele 90 de minute de joc, în prelungiri orădenii au fost foarte aproape să dea lovitura însă. Astfel, în 90+3 „roș-albaștrii” au avut cea mai mare ocazie a meciului. După o lovitură liberă de la centrul terenului, balonul a ajuns în careu, de unde a fost respins până la Lorincz. Acesta a şutat bine plasat pe poartă, portarul Popescu a respins cu greu în faţă, dar acolo nu a fost niciun bihorean care să dea lovitura decisivă, care ar fi însemnat obținerea unui rezultat de egalitate. Astfel, jocul s-a încheiat cu scorul de 1-0 pentru argeșeni, care și-au mai adăugat trei puncte importante în clasament, în timp ce FC Bihor a rămas la opt lungimi.

CS Mioveni: O. Popescu – Negoiţă, Calvin, B. Stoica, Ct. Stan – Răuţă (cpt.), Biceanu, Galan (min. 67 Dragalina) – A. Popa (min. 87 D. Iancu), C. Bălan (min. 27 Mîrzeanu) și Ayza. Antrenor: Claudiu Niculescu
FC Bihor: Fildan – Mihuţ (cpt.), Bactăr, Letan, Lorincz – C. Străuţ, M. Stancu – Zanardini (min. 46 Zs. Lukacs), Cigan, V. Dobrescu (min. 81 Sîrbu) – R. Lukacs (min. 67 Nichita). Antrenori: Călin Cheregi și Lucian Ciocan

 


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)