Victorie cu emotii pentru oradeni cu Timba!!!

0
Posted November 8, 2014 by Lucian Popa in Baschet

fotoEtapa a VI-a a Ligii Naţionale de baschet masculin a adus un succes în cele din urmă pentru CSM U Oradea în deplasare la Timişoara pe terenul celor de la Timba. Deşi cei mai mulţi se aşteptau să fie o victorie la o diferenţă liniştitoare în cele din urmă bihorenii au reuşit să se impună cu scorul de 86-78 (21-20, 18-20, 25-17, 22-21). A fost un meci în care echipa învingătoare a fost decisă abia în final.

Suprinzător orădenii s-au desprins pe tabelă abia în partea a doua a jocului, până la pauză disputa fiind echilibrată. Diferenţa de valoare şi experienţa superioară a fost făcută în partea a doua când baschetbaliştii din municipiul de pe Crişul Repede au forţat exact cât a fost nevoie pentru a câştiga. Din păcate din nou elevii lui Achim au primit aproape 80 de puncte ceea ce arată că apărarea nu este punctul forte al formaţiei, lucru recunoscut deja de mai mult timp, dar care nu este îmbunătăţit. Va fi dificil în continuare să aibă pretenţii la victorii atât timp cât Timba Timişoara o echipă din partea inferioară a clasamentului îţi marchează aproape 80 de puncte. Daniel Dillon nu a fost folosit nici măcar un minut în timp ce Mladen Pantic a jucat şi el puţin.

Cei mai buni marcatori ai partidei au fost: Dandridge 22 puncte, Hall 15 puncte, Glazyrin 13 pentru timişoreni, respectiv Subotic 32 puncte, Krapik 18, Hatten 15.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)