Ziua Mondiala a Judo-ului sarbatorita in Romania

0
Posted November 8, 2014 by Lucian Popa in Sporturi de contact
Ciao restaurant - pizzerie

sandaPentru al treilea an consecutiv, Clubul Metrorex sărbătorește Ziua Mondială a Judo-ului alături de sportivi, antrenori, părinți și numeroși iubitori ai sportului. Dacă în primii ani, judoka au organizat demonstrații la Dojo-ul din cartierul Republica, anul acesta au prezentat un program complex în fața unui public variat, pe peronul stației de metrou Piața Unirii 1. Exercițiile explozive de acrobatică, urmate de tehnici spectaculoase de Nage Waza sau Kansetsu Waza au stârnit interesul unui număr impresionant de spectatori.

Clubul Sportiv Metrorex – Secția de Judo mulțumește tuturor celor care au participat, organizatorilor, conducerii Metrorex și mai ales părinților, care sprijină necondiționat sportul și activitatea copiilor.

Timisoara si-a inaugurat Dojo-ul cu ocazia Zilei Mondiale a Judo-ului

Ziua de naştere a lui Jigoro Kano a avut o dublă însemnătate pentru cei de la Phoenix Timişoara. Inaugurarea propriului Dojo şi World Judo Day sunt repere pe care judo-ul timişorean le-a marcat în istoria sa. În dimineaţa zilei de 28 octombrie, în noua sală au fost prezenţi 100 de judoka cu vârstele cuprinse între 3 şi 14 ani, de la cinci cluburi: C.S. Pro Motrica Timişoara, CS Gloria Arad, CSM Arad, Eliana Club şi CS Judo Phoenix Timişoara. Acestea au răspuns la invitaţia lui Laurenţiu Jurcă şi pentru câteva ore s-au întrecut în diferite jocuri, concursuri şi demonstraţii care au marcat 154 de ani de la naşterea fondatorului judo-ului. Tema aleasă de către Federaţia Internaţională de Judo a fost Onoarea.

Examen de centură la Oradea

În sala clubului Liberty Oradea a fost de World Judo Day forfotă mare. Cu vârstele cuprinse între 4 ani şi 7 ani, micuţii judoka au susţinut primul examen de centură. Alături de ei au fost antrenoarele Loredana Lascau şi Alina Borza dar şi proaspătă vicecampioana mondială de juniori, Florian Larisa. Rezultatele au fost pe măsură, micuţii reuşind să promoveze examenul iar la final toţi au primit diplome care să ateste acest lucru.

oradejudo.ro


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)