Calin Cheregi: “Nu problema salariilor este la FC Bihor”

0
Posted December 7, 2014 by Lucian Popa in Fotbal

calinImediat după finalul jocului FC Bihor – CSM Râmnicu Vâlcea 2-0 (1-0), la conferinţa de presă avea să se spună: „A fost un meci greu, așa cum mă așteptam. Am întâlnit un adversar organizat foarte bine, cu jucători cu experiență. Știam că ne așteaptă un meci dificil, dar sunt bucuros că am câștigat acest joc. În primul rând sunt bucuros că am reușit să înscriem și goluri. Aș vrea, în primul rând, din cele trei puncte, unul să-l dedic lui Alex Pelici, care, după cum bine se știe, a început această muncă și eu am preluat echipa mai departe. A fost un meci în care în minutul 15 putea să fie încheiat, având acele ocazii la 1-0. Sunt bucuros pentru victorie, una dintre cele mai importante victorii din cariera mea de antrenor, dar în același timp sunt dezamăgit de cele ce se întâmplă în cadrul clubului. Aș vrea să mulțumesc celor trei oameni pentru care existăm în acest moment, domnului președinte, sponsorului și nu în ultimul rând lui Ionuț Pop, știind bine, cu banii care au venit după Pop, în acest moment trăim, dar trăim periculos”, a declarat, după joc antrenorul orădean Călin Cheregi (foto).
De altfel, pe lângă bucuria victoriei, antrenorul Călin Cheregi a scos în evidență, și situația tragică în care se află clubul orădean. „Suntem puși în fața unor lucruri imposibile de realizat. Ne antrenăm în haine scurte la minus 4 – 5 grade, avem 4 – 5 mingi la antrenament, din care două sunt de joc și cu toate acestea, iată că am reușit să câștigăm. Vreau să felicit băieții pentru tot ceea ce au arătat în acest meci. Știam, așa după cum bine am declarat, ori de câte ori am avut posibilitatea, că am încredere în ei, știam că valoarea lor nu este pentru poziția din clasament, ci pentru ceea ce au arătat în aceste momente. Au dat dovadă de caracter, iar cu cele menționate mai sus, vă rog să remarcați modul în care existăm de două luni de zile. Nu problema salariilor este cea mai mare problemă la FC Bihor, nu vrem să ne plângem, chiar dacă nu au fost luați banii de două luni, ci problema banilor pentru organizarea acestui club și aici mă refer de la prima echipă până la ultima grupă de copii și juniori. Lipsa echipamentelor, mingilor și materialelor pentru antrenamente își spun cuvântul la greu în acest moment, pentru că nu există. Vreau să cred că acesta nu a fost ultimul meci pentru FC Bihor în actuala ediție a Ligii a II-a. Am rămas singuri împotriva tuturor. Bine că se termină campionatul, m-am rugat să vină zăpezile să se amâne etapa. Încă o dată, nu salariile, băieții au înțeles, sunt alte cluburi cu salariile mai în urmă, problema este de organizarea clubului, din punct de vedere financiar, nu neapărat salariile, pentru că lumea interpretează greșit, nu ne plângem că n-am luat salariile, problema este de existența clubului, cauzată de multe lipsuri, foarte multe, logistică, bază de antrenament, transport, teren de antrenament. Din cinci terenuri de antrenament, am rămas la unul sintetic pe care-l putem folosi. Nu mai avem acces nicăieri, terenul Motorul este rupt, pentru că acolo joacă și se antrenează copii și juniorii. Când au apărut cazurile de gripă, au apărut pentru că facem antrenament în șorturi, nu avem un pantalon lung… Nu se poate, FC Bihor în Liga a II-a în 2014 în acest hal, e tragic. Nu cerem salarii, dar trebuie să ai minimul minimului”, a mai precizat Călin Cheregi.
De partea cealaltă, antrenorul Alexandru Pelici, fostul tehnician al orădenilor, acum la CSM Rm. Vâlcea a declarat: „A fost un meci în care în marea majoritate a timpului am dominat, dar din păcate nu am reușit să înscriem. Am plecat de fapt de la 0-1, iar apoi FC Bihor a reușit să mai fie periculoasă pe atacuri rapide și contraatacuri, în special în repriza a doua, când a avut acea ocazie mare. Am avut și noi situațiile noastre, n-am reușit să înscriem. Felicitări FC Bihor, felicitări băieților pentru modul în care s-au mobilizat și mult succes în continuare. La noi probabil că urmează o analiză foarte serioasă, fiindcă ne-am dorit mult și am realizat puțin. Va fi o analiză, mă gândesc, foarte strictă, pentru că e normal să fie așa ceva în momentul în care investești niște bani și pleci la drum cu un obiectiv și din păcate nu reușești să-l îndeplinești”.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)