Cel mai bun marcator al Cupei Mondiale se va retrage din fotbal in 2015

0
Posted December 16, 2014 by Lucian Popa in Fotbal

miroAtacantul cu cele mai multe goluri marcate la Campionatele Mondiale, Miroslav Klose (foto), a anunţat când se va retrage din activitate. Atacantul german a dezvăluit că va mai juca un sezon după care îşi va pune ghetele în cui în vara anului viitor.

După ce a câștigat Cupa Mondială din acest an cu Germania, Miroslav Klose a declarat că se va retrage din fotbal în anul 2015. Atacantul a făcut anunţul într-un interviu acordat cotidianului german, Bild. Klose mai are contract cu Lazio valabil pe încă un sezon.

Klose are 36 de ani şi și-a început cariera de fotbalist în anul 1998, la echipa a doua a lui FC Hormburg. În același an, acesta a trecut la prima echipă. După un an petrecut la Hormburg, Klose s-a transferat la Kaiserslautern, formaţie pentru care a jucat 5 ani, până în 2004, iar primii doi ani i-a petrecut la echipa a doua.

În anul 2004, neamțul a ajuns la Werder Bremen. După evoluţia excepţională la acest club, Klose a ajuns în 2007 la Bayern Munchen, echipă pentru care a jucat timp de patru ani. În prezent, atacantul evoluează la Lazio Roma, echipă de la care se va retrage.

În acest an, la Campionatul Mondial, Klose a devenit cel mai bun marcator din istoria competiţiei, cu 16 goluri. Astfel, el i-a depăşit pe neamţul Gerd Muller şi brazilianul Ronaldo.

publika.nd


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)