Baschetbalistii au revenit primii la antrenamente

0
Posted January 4, 2015 by Lucian Popa in Baschet
Ciao restaurant - pizzerie

csmEchipa de baschet masculin CSM-U Oradea s-a reunit în cursul serii de sâmbătă (03.01), la Arena Atonio Alexe, demarând astfel pregătirile pentru partea a 2-a a sezonului competițional 2014/15. Efectivul echipei roș-albastre a fost incomplet la ședința de antrenament care a deschis anul baschetbalistic 2015 pentru formația bihoreană.
Staff-ul tehnic, alcătuit din Cristian Achim, Milan Mitrovic și preparatorul fizic Igor Ranisavljev, au avut la dispoziție toți jucătorii străini, precum și o parte a baschetbaliștilor auhotoni. Ședința de antrenament de deschidere a fost condusă aproape în întregime de către Igor Ranisavljev. Aceasta s-a întins pe parcursul a aproximativ 90 de minute. Igor va coordona un program, gândit alături de Cristian Achim, de încărcare fizică pentru jucătorii CSM-ului. Alături de exerciții care să îmbunătățească anduranța colectivului de jucători se vor lucra în continuare aspecte baschetbalistice.
Așa cum s-a anunțat deja, Daniel Popescu se află în perioadă de repaos din cauza bursitei de care suferă la tendonul lui Achile. El va absenta și la următoarele antrenamente, sperându-se în revenirea sa cât mai rapidă. De asemenea, este cunoscut faptul că Bogdan Țibîrnă este indisponibil, el fiind în program de recuperare după operația suferită la ligamentul încrucișat și la meniscul genunchiului accidentat din etapa a 2-a în sezonul regulat al actualei ediții de campionat. Cel de-al 3-lea absent este Adrian Guțoaia. Sportivul în vârstă de 24 ani va fi supus unei intervenții chirurgicale la genunchiul accidentat în luna septembrie. De asemenea, s-au descoperit leziuni mai vechi, astfel încât CSM-ul pierde pentru tot restul sezonului o altă piesă importantă.
Primul joc oficial este programat pentru data de 14 ianuarie. Vom reveni cu ora exactă de începere a partidei în momentul în care aceasta va fi definitivată.

csmoradea.ro


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)