Calin Cheregi: “Reteta financiara a lui FC Bihor nu ne permite sa facem achizitii importante”

0
Posted January 2, 2015 by Lucian Popa in Fotbal

calinAşa cum era normal, primul articol în 2015 publicat va fi unul de fotbal şi anume unul despre FC Bihor, echipa fanion a judeţului. Într-o discuţie telefonică cu Călin Cheregi (foto) antrenorul principal al roş-albaştrilor acesta făcea unele afirmaţii cu privire la viitorul clubului.

“Sincer nu am vorbit cu nimeni, aştept şi eu să stau de vorbă cu preşedintele. Noutăţi nu prea sunt, există unele probleme. Raymond Lukacs care intră în ultimele şase luni de contract şi-a arătat intenţia de a pleca şi suntem obligaţi să aducem un atacant. Încă nici Claudiu Pascariu nu ştie ce va face, poate pleacă şi el poate nu. Să vedem în funcţie de opţiunea lui. Reţeta financiară a lui FC Bihor nu ne poate permite să facem achiziţii importante sau spectaculoase. Întradevăr, mi-aş dori un al treilea portar, un atacant clar şi un fundaş lateral. Binenţeles că vom promova juniorii proprii. Deocamdată atât pot să spun. Aştept ca unii jucători la care le-am arătat încredere să confirme. Vom vedea la reunire cum stau lucrurile” declara Călin Cheregi.

Cu alte cuvinte FC Bihor se va baza în retur pe aceelaşi nucleu de jucători în care îşi va mai face apariţia unii junior dar posibil şi unii bihoreni. Din păcate ei preferă să joace în eşaloanele inferioare cu o stabilitate financiară mai bună decât să vină la în curtea celor din Iosif Vulcan pentru un retur sau cine ştie mai mult. După spusele lui Viorel Nemeş preşedintele celor de la FC Bihor, clubul are bani să termine campionatul 2014-2015 dar din vară situaţia va fi una nu gravă ci foarte gravă. FC Bihor va intra mai mult ca sigur în familent iar clubul va fi obligat să pornescă din Liga a V-a cu o altă societate fără niciun fel de datorii.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)