CSM Digi Oradea trece din nou fara probleme de Dinamo in capitala

0
Posted January 17, 2015 by Lucian Popa in Polo

robyVictorie la scor pentru CSM Digi Oradea și in cel de-al doilea meci disputat împotriva celor de la Dinamo. Alb-roșii au făcut fața doar în prima repriză, pe care au încheiat-o în avantaj, scor 3 la 2.

“Am intrat puțin relaxați, după victoria de ieri și ne-au surpins puțin. Au avut superiorități numerice la care noi nu am reușit să ne apărăm. Au avut un avantaj de 3-2, dupa care lucrurile au revenit la normal. Am reușit să îi demoralizăm prin golurile pe care le-am înscris, nu știu dacă asta este diferența, probabil cea reală e de 4-5 goluri” a declarat orădeanul Tiberiu Negrean.

Orădenii au forțat și s-au desprins. 7-3 la pauza mare și 13-3 după repriza a treia. Dinamo a înscris o singura dată în ultimul sfert și CSM Digi Oradea s-a impus la 12 goluri diferență, scor 16-4. Decimați de accidentări în dubla cu CSM Digi Oradea, dinamoviștii recunosc însă valoarea adversarilor.

“Din păcate adevărul crunt este că la ora actuală asta este diferența dintre cele două echipe pe care le-ați văzut azi. Este frustrantă, dar este un cumul de factori negativi care s-au adunat înainte de meciurile acestea două și sper că pe viitor să ne revenim și să ajungem la o diferență mai mică de valoare între noi” a recunoscut Alexandru Matei.

digisport.ro

 


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)