Revine Mitica Dragomir in prim plan. Cu acordul cluburilor din esalonul secund

0
Posted January 9, 2015 by Lucian Popa in Fotbal
Ciao restaurant - pizzerie

Dumitru-Dragomir-palarie[1]Stefan Stana (presedinte ACS Berceni) si Dan Tulpan (presedinte Gloria Buzau), doi dintre presedintii de club din Liga 2, s-au intalnit cu Dumitru Dragomir (foto) si i-au propus acestuia sa vina la conducerea LPF 2 in locul lui Auras Brasoveanu, presedintele Farului avand destule probleme cu legea.

Adunarea generala din 15 ianuarie va oficializa numirea lui Corleone in fruntea fotbalului din Liga 2

Ionut Ivan, presedinte FC Olt Slatina si vicepresedinte in cadrul LPF2 a confirmat informatia: „Am fost si eu anuntat despre aceasta intalnire, dar am inteles ca a fost vorba despre o simpla discutie. Vor sa faca aceasta propunere si au dorit sa aiba o intalnire cu domnul Dragomir de principiu. Orice decizie in acest sens se va judeca intr-un Comitet Executiv si numai acolo aceste hotarari au putere. Este o propunere care, cu singuranata, este sustinuta de multi reprezentati. Vom vedea saptamana viitoare cand vom avea o intalnire intre toti reprezentantii Ligii 2. Din ce stiu nu este singura propunere … Acest LPF 2 se bucura de atentia multor oameni de fotbal … Vom aparea si cu declaratii de presa, cu nume, cu tot ce trebuie adus la curent despre asta. Vineri vom avea o discutie telefonica cu toti presedintii si vom hotari cand se ne intalnim la Bucuresti. La ora asta, LPF2, este o varianta de a relansa fotbalul romanec. Domnul Brasoveanu nu va fi dat la o parte, pentru ca are meritul lui. Fara munca dansului acest proiuect nu ar fi avut viata.
In acest fotbal romanesc trebuie sa avem rabdare. Vrem ca acest LPF 2 sa relanseze fotbalul romanesc. Din pacate, in Liga 1 s-au desfiintat deja doua echipe si nu dorim ca asta se se repete in viitor. Vrem ca Liga 2 sa fie o solutie de ramanere in viata a cluburilor care retrogradeaza.”, a declarat oficialul, in emisiunea „Trafic Sport”, realizata de Horatiu Sima.

Pavel Piros: „Aceasta propunere va fi sustinuta si de catre toate cluburile din partea de Vest a tarii!”

Presedintele echipei Soimii Pancota, Pavel Piros, a intervenit la Sport Total FM si si-a spus parerea despre propunerea ca

Dumitru Dragomir sa devina noul presedinte al LPF 2.
„Tandemul Mitica Dragomir- Gheorghe Chivorchian este imbatabil, am incredere in ei”

„Aveam si eu aceasta informatie. Este o propunere bine venita si o sustin de pe acum. Va fi omul cel mai potrivit pentru a conduce Liga 2. Aceasta propunere va fi sustinuta si celelelate echipe din partea de Vest a tarii. Parerea mea este ca domnul Brasoveanu nu ne-a sustinut cum trebuie si nu ne-a ajutat. Domnul Dragomir are o experienta enorma in acest fotbal si voi face totul pentru a-l sustine. As dori foarte multa transparenta, toate AG sa fie foarte bine organizate, pentru ca de fiecare data au fost niste povesti acolo care nu ne-au interesat. Vrem niste bani din drepturile tv asa cum a fost si pana acum, mai putin 2014. Vrem sa obtinem mici beneficii care sa ajute cat de putin fiecare club in parte, pentru ca orice suma este binevenita la orice club din Liga 2.
Am incredere in tandemul Chivorchian-Dragomir, oameni cu experienta in fotbalul nostru cum nu prea vezi prin alte parti”, a declarat oficialul, in emisiunea „Trafic Sport”.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)