Tecau si Rojer in finala turneului de la Sydney

0
Posted January 16, 2015 by Lucian Popa in Tenis

TENNIS-ATP-FINALSPerechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda- foto), cap de serie numărul 2, s-a calificat, vineri, în finala probei de dublu din cadrul turneului de la Sydney (Australia), dotat cu premii în valoare totală de 494.310 dolari.

Tecău şi Rojer au învins în semifinale, cu scorul de 6-3, 3-6, 10-8, într-o oră şi 15 minute, cuplul Robert Lindstedt/Marcin Matkowski (Suedia/Polonia).

În ultimul act al probei de dublu, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer vor întâlni perechea ce se va impune în semifinala Julien Benneteau/Edouard Roger-Vasselin (Franţa, cap de serie numărul 1) – Rohan Bopanna/Daniel Nestor (India/Canada, nr. 3).

Prin calificarea în finală, Tecău şi Rojer şi-au asigurat un premiu de 12.760 de dolari şi 150 de puncte în clasamentul de dublu.

Perechea Florin Mergea/Dominic Inglot (România/Marea Britanie) s-a calificat, tot vineri, în finala probei de dublu din cadrul turneului de la Auckland (Noua Zeelandă), dotat cu premii în valoare totală de 519.395 de dolari.

Mergea şi Inglot au învins în semifinale, cu scorul de 6-4, 3-6, 14-12, într-o oră şi 14 minute, cuplul Marcelo Melo/Max Mirnîi (Brazilia/Belarus).

În ultimul act al probei de dublu, românul şi britanicul vor juca împotriva perechii Raven Klaasen/Leander Paes (Africa de Sud/India), cap de serie numărul 4.

Finaliştii la Auckland sunt recompensaţi cu 13.500 de dolari şi 150 de puncte în clasamentul de dublu.

digisport.ro


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)