Vasile Sin si Gheorghe Popescu in pole-position pentru FC Bihor

0
Posted January 7, 2015 by Lucian Popa in Fotbal

vasiLuni 12 ianuarie FC Bihor se va reuni pentru prima dată în 2015 la baza proprie. Bihorenii vor reveni la antrenamente după pauza competiţională dintre tur şi retur fără noutăţi importante. Ceea ce este singură plecarea lui Raymond Lukacs în locul său urmând a apărea tot un jucător ofensiv. Este vorba de Gheorghe Popescu de la CSC Sânmartin echipă care evoluează în Liga a III-a, Seria a V-a. De asemenea postul de antrenor cu portarii este vizat de şteianul Vasile Sin (foto) cel care se află în vederile clubului din Iosif Vulcan, fiind prima opţiune.
Gheorghe Popescu şi-a făcut junioratul la LPS Bihorul Oradea de unde a ajuns în cele din urmă la Luceafărul Oradea echipă cu care a jucat şi în Liga a II-a. Este un jucător tânăr cu mult potenţial care ar putea ajuta clubul din Iosif Vulcan.
De asemenea Vasile Sin originar din Ştei a debutat ca antrenor cu portarii la CF Bihorul Beiuş, mai antrenând la Liberty Oradea, Atletico Arad şi UTA Arad. Cei doi vor ajunge în cel mai scurt timp la întelegere cu cei de la FC Bihor pentru ca luni să fie prezentaţi oficial la reunirea lotului.
O altă problemă mai delicată este situaţia jucătorului Claudiu Pascariu cel care are un salariu destul de mare şi pe cale amiabilă ar dori rezilierea contractului. Dar cum jucătorul are încă de primit o anumită sumă de bani nu este dispus să renunţe deocamdată la salarii, urmând ca cele două părţi să ajungă la un numitor comun.
Imediat după perioada de acomodare şi efectuarea vizitei medicale, lotul formaţiei FC Bihor va efectua un cantonament de zile la Hotel Perla în Băile 1 Mai începând din data de 22 ianuarie.

 


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)