Femeile din Oradea invitate sa alerge la cros special in data de 1 Martie

0
Posted February 23, 2015 by Lucian Popa in Atletism

014Hotel Ramada din Oradea a găzduit luni 23 februarie o interesantă conferinţă de presă cu ocazia unei acţiuni sportive dedicate special femeilor. În data de 1 Martie în Parcul IC Brătianu din Oradea va avea loc Crosul femeilor, întrecere organizată de Clubul Femeilor Social Democrate din Bihor în colaborare cu Simona Kadaş, fostă sportivă de performanţă. Trebuie precizat faptul că vor avea loc trei starturi şi anume ora 12,00 clasele IX-X, ora 12,20 clasele XI-XII, ora 12,40 categoriile open şi veretani distanţele de alergat fiind de de 1 500 metri, pentru fiecare categorie.

În calitate de organizatori au fost prezenţi Simona Kadaş, Debelka Lilla Boglarka, Anca şi Romeo Witman (foto), cei care sunt invitaţi pentru a prezenta aparatul de ultimă generaţie în fitness Zero runner.  Este un aparat de alergare care reduce presiunea pe articulaţii. De menţionat faptul că au răspuns pozitiv invitaţiei bihorencelor şi două foste mari sportive şi anume Fiţa Lovin şi Natalia Mărăşescu foste atlete de mare perfromanţă ale ţării noastre, participante la Jocurile Olimpice şi Campioane Europene în perioada anilor 1970-1980.

Organizatorii aşteptă un număr cât mai mare de femei care să ia parte la cros şi anume care să facă mişcare. Scopul principal al concursului nu este neapărat acela de a câştiga ci de a fi prezente în data de 1 Martie la o acţiune sportivă în favoarea fiecăruia. În intervalul orar 10-11,30 se vor face înscrierile gratuit la faţa locului dar pe propria răspundere pentru ca de la ora 11,30 să aibă loc încălzirea condusă de Teodora Lăzurean alături de grupul de instructoare de la Ars Nova Oradea. Toate femeile care vor lua startul vor primi din partea organizatorilor mărţişoare pentru ca primele 200 de femei înscrise să primescă câte un tricou cadou. Ocupentele podiumului vor fi recompensate cu diplome, cupe şi medalii. orice persoană şi dacă nu doreşte să ia startul este aşteptată să îşi încurajeze favoriţii la concursul adresat special sexului frumos.

“Este prima dată când organizăm un concurs special pentru femei dar noi am mai organizat mai multe întreceri de atletism. Dorim să îndemnăm cât mai multe femei să facă mişcare şi le aşteptăm la cros. Am reuşit să facem rost de bugetul necesar concursului şi sperăm ca cei prezenţi să fie mulţumiţi. Toată lume aleargă pentru sănătate. Avem invitate de onoare care fac cinste atletismului românesc iar acest lucru ar trebui urmat şi de alte sporturi” declara Simona Kadaş.

Sâmbătă 28 februarie CFSD Bihor organizează un bal caritabil pentru strângerea de fonduri în vederea spijinirii femeilor care cresc singure copii, bal la care sunt aşteptaţi pe lângă personalităţi din lumea sportului şi numeroşi invitaţi de marcă.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)