Fetele victorioase, baietii invinsi la Oradea

0
Posted February 17, 2015 by Lucian Popa in Volei

feteLa prima conferinţă de presă oficială în 2015 Dan Matei director al LPS Bihorul Oradea a făcut cunoscute rezultatele sportivilor orădeni în intervalul 8-16 februarie. În primul rând nu mai puţin de 240 de sportivi ai LPS-ului s-au aflat în cantonament la Vila Giulia din Arieşeni, sportivi ai disciplinelor atletism, baschet, judo, lupte, fotbal, gimnastică ritmică, volei, tenis sau handbal. Toţi au beneficiat de gratuitate pentru cantonamentul montan.

Într-o altă ordine de idei în cadrul unei noi etape a Campionatului Naţional de junioare II la volei, LPS Bihorul a dispus în cele din urmă cu scorul de 3-1 de colegele lor de la LPS Cluj-Napoca. Pentru LPS Bihorul antrenor Dana Pascu au jucat: Orvath, Cseke, Pap, Dumitraş, Naca, Tus, Lup, Dudas, Ardelean, Breban, Gyorgy şi Negruţiu. Din păcate în competiţia băieţilor, juniori II antrenaţi de Zoltan Kovacs au fost nevoiţi să se recunoască învinşi scor 2-3 de cei de la CSŞ 2 Baia Mare, actualii campioni naţionali. Din lotul formaţiei bihorene au ăcut parte sportivii: Crişan, Juncan, Pantea, maier, Vaida, Majar, Marian, Calapod, Pusta, Bodea şi Nistor.

Kovacs Zoltan însoţit de Andrei Crişan s-au deplata la Dej pentru o acţiune la lotului naţional de juniori II unde primul este secundul lotului iar cel de-al doilea unul dintre jucătorii de baza.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)