Ionel Bungau continua reforma la Crisul Oradea

0
Posted February 16, 2015 by Lucian Popa in Altele sporturi

007Aşa cum a promis încă de la începutul anului, Ionel Bungău director al celor de la CS Crişul Oradea doreşte să continue reforma în cadrul clubului. De mai bine de 20 de ani nimeni nu a făcut nimic pentru efientizarea clubului, an de an numărul de medalii era foarte mare dar valoarea lor lăsa de dorit. Şi uite aşa s-a ajuns ca acest club de tradiţie din Bihor să aibă nu ami puţin de aproape 20 de secţii. O dată cu venirea lui ionel Bungău la conducerea clubului s-a terminat boieria. Unele secţii nu au mai fost finanţate şi aşa au supravieţuit fără rezultate iar altele sunt aproape de a-şi opri activitatea. “Am spus şi o să mă repet. Nu se mai poate continua la nesfârşit aşa. Sunt secţii cu jumătate de normă care nici măcar nu au sportivi la noi. Aşa ceva nu se poate. Avem şi probleme cu locaţiile unde îşi desfăşoară activitatea şi încercăm să le rezolvăm dar nu mai accept niciun compromis. La întâlnirea cu Gabi Szabo Ministrul Tineretului şi Sportului (MTS) am luat cuvântul şi am spus că e nevoie de unele posturi noi şi să menţinem antrenori fără activitate. Eu nu pot să-i dau afară pentru că trebuie să le plătesc salariul. Să-i de-a MTS-ul pentru că e treaba lor. Am dat ultimatum la unele secţii care trăgeau chiulul. S-a mai discutat problema sportivilor la loturile naţionale când mergeau pe banii clubului sau al părinţilor. Nici asta nu e normal” declara Ionel Bungău.

Cluburile au primit cu până la 5 % în plus la bugetul pe 2015 faţă de 2014, iar federaţiile de specialitate din România cu până la 27 % în plus. Dar Federaţiile mereu au declarat că nu sunt bani în timp ce cluburile suportau o parte din cheltuielile loturilor.

Alina Popa noul director adjunct

Dac funţia de director adjunct al celor de la CS Crişul Oradea era ocupată în ultima perioadă doar politic a venit momentul ca un om de sport să fie inclus în organigrama clubului. Alina Popa (foto alături de Ionel Bungău) este noul director adjunct al CS Crişul Oradea. Alina Popa este fostă practicantă de karate, ea fiind în prezent preşedintele Asociaţiei Judeţene de Karate Bihor, “Am venit să mă integrez în echipă, să pot să pun umărul la noi performanţe. Cred că alături de colegii mei vom face o treaba bună. O să încerc să mă dedic clubului cât mai mult” spunea aceasta care va avea atribuţii de control şi verificare în cadrul clubului bihorean.

Într-o altă ordine de idei echipa de seniori Crişul Lencetti Oradea va disputa sâmbătă 21 februarie două jorcuri din cadrul Superligii Naţionle de polo pe apă cu cei de la AMEFA Arad. Jocurile sunt programate de la orele 11,00 şi 17,00 ambele la Oradea.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)