Juniorii LPS-ului pregatiti pentru reluarea campionatului

1
Posted February 25, 2015 by Lucian Popa in Fotbal

084Încet dar singur se va relua întrecerile fotbalistice oficiale în partea a doua a sezonului 2014-2015. Tinerii fotbalişti de la LPS Bihorul sunt gata pentru startul competiţiei care este extrem de important. În cadrul juniorilor A, după cinsprezece etape disputate LPS Bihorul ocupă locul al treilea în clasament după Poli Timişoara şi LPS Banatul Timişoara, la cinci puncte în spatele acesteia din urmă cu un joc mai puţin disputat. În cadrul primelor două etape de la reluarea campionatului vor juca acasă cu LPS Banatul pentru ca după aceea să se deplaseze la Timişoara să joace cu Poli. Şi în sezonul precedent LPS-ul s-a calficat în faza următoare a întrecerii iar în acest an obiectivul să fie aceelaşi şi anume calificarea mai departe.

“Sunt extrem de mulţumit de faptul că doar patru sau cinci juniori A sunt la limita de vârstă, iar restul vor juca şi la anul în cadrul aceleiaşi categorii de vârstă. sper să facem o figură cât mai frumosă din nou” spunea Lucian Stance.

la categoria juniorilor B, echipa LPS Bihorul Oradea se află pe locul secund în clasament cu şanse mari de a se califica mai departe. Acum totul depinde doar de ei dacă vor reuşi să se menţină pe acceaşi poziţie. În ambele competiţii primele două echipe în clasamentul final se vor califica în faza zonală. Prima etapă oficială din 2015 se va juca în data de 7 martie.

Loturile de jucători:

Juniori A (antrenor Lucian Stance): Răzvan Matei, Cristian Aitonean, Bogdan Hodoroabă – Andrei Luca, Andrei Venter, Petruț Deac, Sebastian Mîndrilă, Rareș Bogdan, Florin David, Andrei Toma, Cristian Erdei, Iulian Vlad, Ionuț Groza, Bogdan Lascu, Cristian Negreci, Mihai Orbai, Ciprian Popa și Sabin Codreanu.

Juniori B foto (antrenor Aurelian Pavel): Alin Torj, Ciprian Dânga – Mihai Șandra, Denis Moza, Ștefan Sorian, David Sârbu, Răzvan Birta, Nicolae Pătrașcu, Raul Hofer, Lucian Bodogai, Alex Nicoruț, Sergiu Vlad, Ionuț Moza, Darius Pașca, Adrian Marioane, Denis Șerban, Mihai Șerban, Adrian Lazăr și Raul Hotea.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

Un comentariu


  1.  
    eu

    Se vor relua Luciane ca sunt mai multe……

Adauga un comentariu


(obligatoriu)