Pregatiti pentru un rezultat pozitiv la Resita

0
Posted February 26, 2015 by Lucian Popa in Fotbal

DSCN3625La finele acestei săptămi se reia campionatul Ligii a II-a la fotbal, iar în prima etapă din stagiunea de primăvară, FC Bihor va evolua sâmbătă, de la ora 11,00 la Reșița, în compania echipei locale, Metalul, una dintre fruntașele Seriei a II-a.

Mai exact, Metalul Reșița ocupă locul III în clasament, cu 26 de puncte, în timp ce FC Bihor se situează pe poziția a X-a, cu 11 puncte.

„Întâlnim un adversar bun din Liga a II-a, un adversar cu pretenții, care, prin cele declarate, încă nu a abandonat lupta pentru promovare. În ce ne privește pe noi, vom încerca să facem o figură cât mai frumoasă. Încercăm să lăsăm acasă problemele cu care ne confruntăm și să ne prezentăm cât mai onorabil la ora jocului. Am încredere deplină în băieți, după această perioadă de pregătire, în care s-au antrenat foarte bine. Putem aborda cu încredere acest joc”, a declarat antrenorul echipei FC Bihor, Călin Cheregi.

Tehnicianul orădean are întreg lotul valid înaintea acestei dispute, cu excepția lui A. Achim, care a fost operat de apendicită, dar care, la rându-i, de peste o săptămână și-a reluat antrenamentele. Orădenii au pierdut un singur joc în pregătiri cu UTA Arad la Şiria iar acest lucru le dă o mai mare încredere în viitor. Un succes al orădenilor i-ar face să privească cu mult mai mult optimism, partidele viitoare de pe propriul teren cu Poli Timişoara şi Olimpia Satu Mare.

Plecarea echipei FC Bihor spre Reșița este programată pentru vineri, după antrenamentul de dimineață.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)