Reghe la un pas sa fie demis

0
Posted February 9, 2015 by Lucian Popa in Fotbal

regheLaurențiu Reghecampf (foto) nu traversează cea mai liniștită perioadă a carierei, situația la Al Hilal fiind una foarte încordată din cauza rezultatelor, dar și a discuțiilor pe care tehnicianul român le are cu șefii săi. Aceștia au vrut să-l demită săptămâna trecută, plătindu-i clauza din contract, dar Reghe i-a convins să continue.

Informația, publicată de Al Azd, preluată apoi de întreaga presă arabă, vorbește despre discuții aprinse între consiliul director al lui Al Hilal și Reghecampf, saudiții punând pe masă 4 milioane de ryali, aproximativ un million de euro, cât ar trebui să primească antrenorul român în cazul în care ar fi demis.

Deși s-a speculat în ultima vreme că de fapt asta urmărește, să fie dat afară și să încaseze banii conform contractului, Reghecampf i-a convins pe șeici să nu fie îndepărtat, el fiind convins că poate îndeplini obiectivele până la finalul sezonului. Sursele citate scriu că acceptul tehnicianului de a-l îndepărta pe Mihai Pintilii a contribuit și el la decizia conducătorilor lui Al Hilal de a-i acorda în continuare credit.

Conducerea executivă a clubului a avut mai multe întâlniri cu cei mai importanți componenți ai Consiliului de Administrație și dacă rezultatele nu vor fi dezastruoase în următoarele partide, Reghecampf va fi păstrat pe bancă. Dacă, însă, rezultatele nu vor fi de partea sa, românului i se va plăti suma din contract și va fi demis. Sursa citată scrie că cele 4 milioane de riyali sunt disponibili în orice moment pentru a fi folosiți în cazul rezilierii contractului lui Reghecampf.

digisport.ro


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)