Baza Sportiva “Tineretului” din Oradea, in continua modernizare

0
Posted March 25, 2015 by Lucian Popa in editorial
Ciao restaurant - pizzerie

002Baza Sportivă “Tineretului” din Oradea ţine pasul cu modernizările în domeniu. SC Timovladian, administratorii bazei au efectuat zilele acestea noi lucrări de întreţinere a gazonului pe care îşi desfăşoară activitatea atât fotbalişti profesionişti cât şi amatori. Cu ajutorul unui utilaj la ultimă generaţie Sand Matic, cel mai profesional în domeniu, gazonul sintetic este îmbunătăţit, cu încă 10 tone de granule de cauciuc, fiecare fir de iarbă fiind repoziţionat.

Acest aparat Sand Matic este cel care efectuează lucrări de întreţinere a gazonului în toată ţara, iar doritorii pot să-l închirieze contra cost pentru o perioadă determinată de timp.

“Având în vedere că aceste terenuri sunt suprasolicitate, venim în întâmpinara clienţilor noştrii cu noi lucrări de întreţinere. Cu alte cuvinte viaţa gazonului este prelungită o dată cu acest aparat foarte util. Cert este că investiţiile în Baza Sportivă “Tineretului” vor continua iar proiectele nostre sunt extrem de abiţioase. Dorim să ne depunem condidatura pentru organizarea Turneului final al Campionatului Naţional de fotbal pe teren redus oferind dintre cele mai bune condiţii. Vom juca finala judeţeană, cu câştigătoarea întrecerii de la Ştei pentru a ne califica la faza naţională. Avem toate condiţiile necesare pentru cei care doresc să joace fotbal într-un cadru cât mai organizat” spunea Spiridon Baltsavias, administrator unic.

Timp de mai multe ore toate cele şase terenuri cu gazon sintetic sunt întreţinute cu acest aparat care pur şi simplu oferă rezultatele dorite.

 


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)